Huawei MediaPad M5: στο CES 2018 με Kirin 960, οθόνη 8,4»

Τα tablet της σειράς Huawei MediaPad είναι ένα από τα οικονομικότερα αξιόπιστα Android tablet που κυκλοφορούν στην αγορά. Φαίνεται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο της σειράς MediaPad, καθώς το μη ανακοινωμένο MediaPad M5 έλαβε πιστοποίηση από τον οργανισμό Bluetooth SIG. Εικάζεται ότι θα έρθει ως διάδοχος του MediaPad M3 που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.
Με τις φήμες να λένε ότι το MediaPad M5 θα είναι αυτό που θα εμφανιστεί μετά το MediaPad M3, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κάποιος ότι η εταιρεία θα παρακάμψει την ονομασία MediaPad M4 για το επερχόμενο tablet της σειράς, καθώς ο αριθμός 4 θεωρείται γρουσουζιά σε ορισμένες χώρες της Ασίας, συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας. Η πιστοποίηση Bluetooth του MediaPad M5 αποκάλυψε ότι θα υποστηρίζει την έκδοση Bluetooth v4.2. Η συσκευή θα φέρει οθόνη διαγωνίου 8,4 ιντσών που θα υποστηρίζει ανάλυση 2.560 x 1.600 pixel.
Το ισχυρό Kirin 960 chipset θα είναι αυτό που θα τροφοδοτεί το M5. Η συσκευή θα έρθει με προεγκατεστημένο λειτουργικό EMUI 8.0 που βασίζεται στην έκδοση Android 8.0 Oreo. Το tablet αναμένεται να διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και Cat. 4 LTE μόντεμ. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποδοχή ήχου 3,5 mm και θύρα USB-C. Από αυτή τη καταγραφή, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή και το design της συσκευής. Ωστόσο, πιστεύεται ότι το MediaPad M5 θα διαθέτει ένα σώμα από αλουμίνιο καθώς και στερεοφωνικά ηχεία όπως το M3. Η κινεζική εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ύπαρξη του tablet. Ωστόσο, δεδομένου ότι η συσκευή έχει λάβει πιστοποίηση Bluetooth, μπορούμε να μαντέψουμε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Η παρουσίασή του ίσως γίνει στο Consumer Electronics Show (CES) 2018 που θα λάβει χώρα στις αρχές Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. Προηγούμενες αναφορές υποστηρίζουν ότι το Huawei Mate 10 και το Mate 10 Pro θα ανακοινωθούν στο CES 2018 για την αγορά των ΗΠΑ. Αυτά τα τηλέφωνα φημολογείται ότι θα γίνουν διαθέσιμα στη χώρα μέσω της AT&T και της Verizon. Θεωρείται πολύ πιθανό ότι η κινεζική εταιρεία θα χρησιμοποιεί την ίδια εκδήλωση για να κάνει το ντεμπούτο του tablet MediaPad M5. Η τιμή του αναμένεται να είναι γύρω στα $ 350, όπως το MediaPad M3.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment