Creative Omni: Ασύρματο ηχείο Wi-Fi με Multi-room effect

Το Creative Omni αποτελεί ένα ασύρματο ηχείο, το οποίο όμως ξεχωρίζει καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική από την ίδια πηγή, σε διαφορετικά ηχεία Omni σε διαφορετικά δωμάτια (Multi-room effect).
Το ασύρματο ηχείο της Creative παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην IFA 2017 και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μικρό, φορητό, με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth και Wi-Fi, αναπαραγωγή από πολλαπλούς ήχους και αδιάβροχο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ασύρματο ηχείο;
Creative Omni Multi-room Wireless Speaker
To Creative Omni (Creative Facebook Fan Page) διαθέτει σύνδεση Bluetooth, αναλογικό ήχο μέσω βύσματος, σύνδεση μέσω USB, είσοδο microSD και Wi-Fi. Η σύνδεση με το Wi-Fi είναι αυτή που του επιτρέπει να συνδεθεί με το Wi-Fi δίκτυό σας στο σπίτι και του δίνει τη δυνατότητα να έχετε διαφορετικά ηχεία Omni στο σπίτι σας να παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο κομμάτι, μετατρέποντας έτσι τον ήχο σε στέρεο. Μπορείτε να ακούσετε έτσι το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού κι αν βρίσκεστε.
Creative Omni Multi-room Wireless Speaker
Η δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο Wi-Fi όμως του επιτρέπει να συνδεθεί και με το Spotify Connect. Στην περίπτωση αυτή βέβαια θα πρέπει να κάνετε κάποιες μικρές ρυθμίσεις στο Spotify και να έχετε και λογαριασμό Spotify Premium. Εκτός όμως από το Spotify, μπορείτε να ακούσετε χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς χρέωση, διαθέσιμους στην υπηρεσία iHeartRadio – την οποία επίσης υποστηρίζει το Creative Omni.
Μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα το Omni ηχείο σας και μέσω της εφαρμογής Sound Blaster InterConnect, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε και να παίζετε την αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια, ασύρματα σε διαφορετικά δωμάτια χρησιμοποιώντας το δίκτυο Wi-Fi.
Creative Omni Multi-room Wireless Speaker
Το Creative Omni προσφέρει room-filling ήχο που εντυπωσιάζει με δύο ενσωματωμένους drivers 1,5 ιντσών Neodymium και δύο ενσωματωμένα passive radiators που αποδίδουν εκπληκτικά έντονα και μπάσα. Παρά το μικρό μέγεθος του ηχείου, οι τέσσερις αυτοί drivers αποδίδουν πλήρη ήχο. Μπορείτε να τοποθετήσετε το Omni είτε κάθετα για εστιασμένο ήχο 360 μοιρών ή οριζόντια για ευρύτερο στερεοφωνικό. Η δυνατότητα τοποθέτησης οριζόντια ή κάθετα σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε τη μουσική όπως την θέλετε και να την προσαρμόζετε ανάλογα με την περίσταση.
Creative Omni Multi-room Wireless Speaker
Το Creative Omni είναι ένα ηχείο κατεξοχήν για διασκέδαση και σας επιτρέπει να το πάρετε μαζί σας χάρη στην ασύρματη σύνδεση Bluetooth 4.2 αλλά και της αδιάβροχης δυνατότητάς του. Οπότε μπορείτε να ετοιμαστείτε άφοβα για ένα Beach party χωρίς να αγχώνεστε για τυχόν πιτσιλιές. Πιο συγκεκριμένα, το Creative Omni έρχεται με πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στο νερό, που σημαίνει ότι αντέχει πιτσιλίσματα και σταγόνες της βροχής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment