Κάντε πανεύκολα backup της iOS συσκευής

Πριν λίγο καιρό, αγόρασα ένα νέο iPhone και πέρασα το backup της παλιάς μου συσκευής στη νέα, μέσω του iTunes. Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, διαπίστωσα με έκπληξη ότι όλα ήταν ακριβώς τα ίδια με αυτά που είχα στην παλιά συσκευή και σχεδόν ...συγκινήθηκα. Όμως, το να ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν ήταν και τόσο απλή υπόθεση...
Βλέπετε, όπως και πολλοί άλλοι, το τελευταίο εξάμηνο δεν είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ το iCloud για να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας (backup) της συσκευής μου, έτσι έπρεπε να πάω πολύ πίσω στα αντίγραφα ασφαλείας του iTunes. Αυτό χρειάστηκε χρόνο, μία τεράστια ποσότητα back up αρχείων, σε σημείο πραγματικά να "εξοντώσω" τον υπολογιστή μου - κάτι που ήταν λυπηρό.
Έχω βρει όμως πλέον τη λύση και θα συστήσω ένα πρακτικό εργαλείο για όλους.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων στον υπολογιστή μέσω του MobiMover

Δείτε τα παρακάτω βήματα:
1. Πηγαίνετε στην επίσημη σελίδα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την δωρεάν έκδοση (η τρέχουσα δωρεάν έκδοση της λειτουργίας δεν έχει περιορισμούς, όπως ακριβώς και η paid έκδοση).
ease02
2. Επιλέξτε Transfer to PC και περιμένετε για μερικά δευτερόλεπτα. Το MobiMover θα διαβάσει γρήγορα τα δεδομένα του iPhone σας.
ease03
3. Επιλέξτε ποιους φακέλους επιθυμείτε να μεταφέρετε στον υπολογιστή. Μπορείτε να μεταφέρετε πολλές κατηγορίες ταυτόχρονα.
ease04
4. Κάντε κλικ στο Browse για να ορίσετε το start route που θέλετε να μεταφέρετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Transfer για να ξεκινήσετε.
To αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή θα δημιουργηθεί με επιτυχία. Δεν ήταν απλό
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment