Skype Video Messaging, τα video-μηνύματα στα Windows

Το Skype Video Messaging έρχεται επιτέλους στα Windows σε δοκιμαστική έκδοση και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε μικρά video μηνύματα με τις επαφές σας. Η Microsoft δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια.
SKYPE VIDEO MESSAGING, ΒΙΝΤΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ
Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Microsoft έδωσε τη δυνατότητα πρώτα στους κατόχους iOS και Android smartphones και tablets να στέλνουν και να δέχονται video μηνύματα μέσω του Skype, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στους περισσότερους για τη συγκεκριμένη κίνηση της εταιρείας. Πλέον, οι χρήστες των Windows έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Skype Video Messaging στον υπολογιστή τους και να εκμεταλλευτούν το νέο χαρακτηριστικό. Η Microsoft ενσωματώνει ακόμη περισσότερο το Skype στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει λίγες ημέρες μετά από τη δυνατότητα κλήσεων στο Skype απευθείας από το Outlook.com και τον browser. Η διαδικασία δε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη. Κλικ στην αντίστοιχη επιλογή για νέο video μήνυμα στο Skype, εγγραφή από τη webcam έως 3 λεπτά και αποστολή. Φυσικά, οι επαφές σας δε χρειάζεται να είναι online για να στείλετε το μήνυμα σας σε video
Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα Skype Video Messaging θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένη τόσο την beta έκδοση του Skype όσο και flash σε Windows 7 ή Windows 8 PC. Η έκδοση βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο για τις υπόλοιπες πλατφόρμες Android, iPhone, iPad, Mac, Windows 8 και Windows Phone. Αν και υπάρχει η δυνατότητα λήψης και αναπαραγωγής των video μηνυμάτων, σύντομα θα προστεθεί η δυνατότητα εγγραφής και αποστολής στις επαφές σας. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Skype Video Messaging σας δίνει 25 δωρεάν video μηνύματα κάθε μήνα και θα χρειαστείτε ένα Premium λογαριασμό αν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε εκτενέστερα στο μέλλον.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment