Nokia Banzai, HTC T6 και Sony L4 τα επόμενα κινητά

Το 2011 το πρώτο Galaxy Note ήταν στοίχημα για τη Samsung μιας και πρώτη κυκλοφόρησε smartphone με οθόνη 5.3 ιντσών χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη για το πως υποδεχθεί η αγορά μοντέλα με τόσο μεγάλη οθόνη. Το στοίχημα κερδήθηκε και σήμερα οι περισσότερες εταιρείες έχουν και από ένα tabletόφωνο στη γκάμα των smartphone τους. Σύντομα θα προστεθούν και άλλα.
Nokia
Η Nokia πιστή στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone, έχει προγραμματίσει event στις 14 Μαίουστο Λονδίνο όπου εκεί αναμένεται να παρουσιαστεί το πρώτο πραγματικά Pure View smartphone με κωδική ονομασία Nokia EON. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε τον διάδοχο του Lumia 920 με κάμερα τεχνολογίας Pure View όπως αυτή που γνωρίσαμε μέσα από το Nokia 808. Δεν είναι σίγουρο αν θα παρουσιαστεί κάτι άλλο που ίσως θα έκλεβε από τη λάμψη μιας σημαντικής ναυαρχίδας, όμως μαθαίνουμε ότι ο Φινλανδός κατασκευαστής ετοιμάζει και tabletόφωνο με κωδική ονομασία Nokia Banzai.
HTC 
Το HTC One είναι το μεγάλο στοίχημα του Ταιβανέζου κατασκευαστή και στηρίζει πολλά στην επιτυχία αυτού. Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ομαλά στις περισσότερες χώρες όμως το hype που έχει δημιουργήσει έχει κάνει την εταιρεία του να έχει ήδη στα σκαριά ένα μικρότερο μοντέλο με οθόνη 4.3 ίντσες, το HTC One mini (κωδική ονομασία M4). Για την HTC μαθαίνουμε ότι το δικό της tabletόφωνο βρίσκεται υπό ανάπτυξη και ονομάζεται HTC T6.
Sony
Η Sony έχει ρίξει ήδη στην αγορά το Xperia Ζ και μέχρι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας το Xperia Tablet Z, ο καλύτερος εκπρόσωπος του λειτουργικού συστήματος Android στα tablets. Ενδιάμεση πρόταση αναμένεται να είναι το Sony Xperia Togari που για αυτό έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι θα έχει οθόνη 6.44 ίντσες Full HD. Η πληροφορία που ερχόμαστε να προσθέσουμε είναι ότι η κωδική ονομασία του είναι Sony L4.
Samsung
Η δημιουργός εταιρεία της κατηγορίας των tabletόφωνων, Samsung θα απαντήσει με το τρίτο μοντέλο της σειράς Galaxy Note ΙΙΙ το οποίο ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 5.9 ίντσες Full HD.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment