Δυναμικό το iOS 7 flat design, νέα εικονίδια και στυλ

Μια ανάσα πριν την παρουσίαση του iPhone 5S και του Apple WWDC 2013, το νέο iOS 7 φαίνεται να είναι έτοιμο περισσότερο από ποτέ. Flat design και απλότητα είναι τα χαρακτηριστικά που θα κυριαρχήσουν στο νέο λειτουργικό.
ΑΝΤΙΟ SKEUOMORPHISM, ΓΕΙΑ ΣΟΥ FLAT DESIGN
Πηγές αναφέρουν ότι το νέο iOS 7 θα είναι τόσο flat και τόσο διαφορετικό που ίσως ξενίσει όσους χρησιμοποιούν το iPhone και iPad χρόνια. Οι αλλαγές δεν έχουν σκοπό να διώξουν τους χρήστες της Apple αλλά να ανανεώσουν το iOS και να βελτιώσουν την λειτουργικότητα στα σημεία. Λέγεται ότι όλα τα Apple apps θα αποκτήσουν νέα εικονίδια ώστε να ταιριάζουν με το νέο flat design του iOS 7. Παρελθόν θα αποτελέσουν όλα τα εφέ με σκιές και γυαλάδες που έχουν συνηθίσει στο iOS μέχρι σήμερα. Είναι ξεκάθαρο ότι πάμε σε μια εποχή που υπό την εποπτεία του Jonh Ive σε όλο το design της Apple, hardware και software, θα αλλάξουν πολλά πράγματα.
INNSBRUCK ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ IOS 7
Το μεγάλο στοίχημα για το νέο flat design του iOS 7 είναι να ανανεώσει την εμφάνιση του λειτουργικού, να βελτιωθεί στα σημεία και παράλληλα να μοιάζει το ίδιο γνώριμο σε όσους το χρησιμοποιούν χρόνια. Φανταστείτε την μετάβαση από το πρώτο iPhone στο iPhone 5 με ενδιάμεσους σταθμούς το iPhone 3GS και το iPhone 4. Το κωδικό όνομα του project είναι Innsbruck, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές. Πρόκειται για μια πόλη στην Δυτική Αυστρία όπου το παλιό συνυπάρχει με το καινούριο και το αποτέλεσμα είναι αρμονικό. Ναοί και αετώματα με flat μονόχρωμες επιφάνειες. Ακριβώς ό,τι θέλει να πετύχει και το νέο iOS 7 με το flat design και την ιστορία του skeuomorphism από το 2007. Υπομονή μέχρι το Apple WWDC 2013 (Worldwide Developers Conference) στις 10 μέχρι 14 Ιουνίου 2013 στο San Francisco. Εκεί θα μάθουμε και θα δούμε πολλά για το νέο iOS 7 και τον design που αρέσει στον Jony Ive. Το iPhone 5S αναμένεται να παρουσιαστεί με το νέο iOS 7 όπως και το iPad 5.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment