Sony Xperia Tablet Z, απλά το καλύτερο


Πως αλλάζουν οι καιροί ότι η Sony στρώνεται στην δουλειά και φτιάχνει κάτι τόσο όμορφο όσο το Xperia Tablet Z. Οι Ιάπωνες επιβεβαιώνουν ότι το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά. Λογικό είναι, αφού το Xperia Tablet Z είναι το καλύτερο tablet της Sony.
Το Xperia Tablet Z είναι ήδη διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο και η Sony προωθεί το νέο της Android tablet περισσότερο από κάθε άλλο μοντέλο. Μαζί με το Xperia Z smartphone, το νέο Android tablet έρχεται να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο στο όραμα της Sony για την ενοποιημένη εμπειρία διασκέδασης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Το μόνο που μένει να δούμε από κοντά είναι το PlayStation 4 και πως το Xperia Tablet Z θα παίζει games.
XPERIA TABLET Z Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ANDROID 4.1 ΣΕ TABLET ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
Επάξιος αντικαταστάτης της παλιότερης γενιάς των Sony S tablets, το Sony Xperia Tablet Z έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro στο 1.5GHz, Adreno 320, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και οθόνη 10.1 ιντσών με ανάλυση full HD ή αλλιώς 1920 x 1200 screen pixels. Αν τα 32GB αποθηκευτικού χώρου δεν είναι αρκετά υπάρχει η δυνατότητα για χρήση κάρτας μνήμης microSD. Όλα αυτά με πάχος προφίλ 6.9mm και παρέα με επιπλέον ηλεκτρονικά όπως NFC, WiFi 802.11 a/b/g/n dual band, Bluetooth 4.0, η τεχνολογία ήχου S-Force Front Surround 3D για virtual surround sound από την Sony, η μπαταρία των 6000mAh, τα 495 γραμμάρια βάρους και το Android 4.1.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment