OpenSignal για iPhone, δωρεάν WiFi, τεστ ταχύτητας


Το OpenSignal για iPhone είναι ένα από τα πιο χρήσιμα apps για το geek που κρύβεται μέσα σας. Network speed test, δωρεάν WiFi, χάρτες κάλυψης δικτύου κινητής τηλεφωνία και άλλα πολλά καθιστούν το OpenSignal απαραίτητο για το iPhone.

ΒΡΕΣ FREE WIFI, ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΡΤΑ SIM ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΗΜΑ, ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ 3G/LTE

Το OpenSignal είναι δωρεάν και λύνει τα χέρια σε όσους θέλουν να μάθουν γιατί δεν έχουν σήμα ή που βρίσκονται δωρεάν WiFi στην περιοχή τους. Τα βασικά χαρακτηριστικά του OpenSignal app περιλαμβάνουν: - Χάρτης με την κάλυψη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας ανά περιοχή, για να ξέρετε πάντα που υπάρχει σήμα 3G/LTE
- Χάρτης με WiFi hotspots και τα σημεία με δωρεάν πρόσβαση στο internet
- Πυξίδα που δείχνει την κατεύθυνση της κεραίας
- Δυνατότητα εύρεσης της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με το καλύτερο σήμερα την περιοχή σας
- Στατιστικά από την χρήση δεδομένων (data)
- Τεστ ταχύτητας για το δίκτυο κινητής τηλεφωνία και WiFi

ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ APP ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑΔΕΣ ΚΑΙ GEEKS ΓΙΑ IPHONE ΚΑΙ ANDROID

OpenSignal για iPhone, δωρεάν WiFi, τεστ ταχύτητας, χάρτης κάλυψης δικτύου
Οι χάρτες και οι πληροφορίες του OpenSignal βασίζονται σε δεδομένα που συλλέγονται με την βοήθεια χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή μπορεί να περιέχει κάποια λάθη αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργικά εξαιρετικά. Όπως κάθε σύγχρονο app, το OpenSignal έχει social χαρακτήρα και μπορεί να μοιραστεί δεδομένα σε Twitter και Facebook. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους ταξιδεύουν εντός και εκτός Ελλάδας. Μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για δωρεάν WiFi κοντά στο ξενοδοχείο αλλά και την κάλυψη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για την σωστή επιλογή καρτοκινητού. Δοκιμάστε το.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment