Google X Phone, χαρακτηριστικά με 4G

Ήταν απλά θέμα χρόνο να συμβεί. Οι πρώτες leaked φωτογραφίες του Google X Phone με stock / vanilla Android 4.2 κυκλοφορούν ήδη στο internet. Το λογότυπο Motorola ξεχωρίζει όπως και κάποια από τα χαρακτηριστικά του.
GOOGLE X FON ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ANDROID 5.0 ΣΤΟ GOOGLE I/O 2013
Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το Google X Phone τόσο καθαρά και από τόσο κοντά. Το νέο smartphone αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας Google και Motorola μετά την συμφωνία για εξαγορά της Motorola Mobility για 12.5 δισεκατομμύρια δολάρια από το Google. Μεγάλη οθόνη, απλές γραμμές και design που θυμίζει τα παλιά, τον ανταγωνισμό από HTC One στο πίσω μέρος αλλά παράλληλα είναι σχεδόν φρέσκο και νέο. Τα χαρακτηριστικά του Google X Phone που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι: Οθόνη 4.7 ιντσών ή 4.3 ιντσών με ανάλυση HD 32GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς κάρτα μνήμη microSD 2GB RAM 4G LTE Android 4.2 Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες το Google X Phone θα έχει 25 διαφορετικά καλύμματα / skins μαζί με το μαύρο χρώμα που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Υπομονή μέχρι το Google I/O 2013 για την παρουσίαση του τηλεφώνου επίσημα. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για το Google να δείξει τι έχει καταφέρει μαζί με την Motorola και φυσικά το ολοκαίνουριο Android 5.0 Key Lime Pie.
MOTOROLA ΚΑΙ GOOGLE ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ SMARTPHONES
Αν τελικά η οθόνη είναι 4.3 ιντσών, το μέγεθος του νέου Google X Phone θα ταιριάζει απόλυτα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Google και της Motorola για νέα smartphones που θα έχουν το κατάλληλο μέγεθος και θα είναι καλύτερα, όχι απλά μεγαλύτερα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment