Umeox X5. το λεπτότερο smartphone στον κόσμο

Οι Κινέζοι κατασκευαστές που ξεφεύγουν από την ανωνυμία και διεκδικούν το ενδιαφέρον μας πληθαίνουν καθημερινά. Μετά τη Huawei και τη ΖΤΕ που είναι πλέον “ισότιμα” μέλη του τεχνολογικού μας “κόσμου” με τις προτάσεις κατασκευαστών από άλλες χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κορέα ή οι ΗΠΑ, πολλές ακόμη εταιρείες όπως η Oppo, η Vivo ή η Meizu έχουν αρχίσει να μας “ιντριγκάρουν” με τα προϊόντα τους. Μία ακόμη που ακούει στο όνομα Umeox έρχεται τώρα να ταράξει τα νερά με μία συσκευή που φιλοδοξεί να αποτελέσει την πιο λεπτή πρόταση της αγοράς.
Το Umeox X5 έχει πάχος μόλις 5.6 χιλιοστά, έτσι είναι ακόμη πιο λεπτό και από το Huawei Ascend P6 που θα λανσαριστεί σύντομα ως το “λεπτότερο κινητό στον κόσμο”Η Umeox, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι μπορεί να κυκλοφορήσει μία ακόμη πιο λεπτή συσκευή,οπότε δε βάζει προς το παρόν όριο στο πού μπορεί να φτάσει.
Umeox-5.6mm-ID1-8
Περισσότερες λεπτομέρειες για τo smartphone των Κινέζων δε γνωρίζουμε ωστόσο, πέρα από τις φωτογραφίες που βλέπετε και έχει διαρρεύσει το GizChina, φαίνεται όμως ότι θα ενσωματώνει το Android Jelly Bean 4.2 ενώ θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment