Sony Xperia i1 Honami, το απόλυτο κινητό με φωτό 20MP

Το Sony Xperia i1 φαίνεται ότι θα γίνει το νέο Xperia smartphone της εταιρείας αλλά με μια μεγάλη διαφορά από το σημερινό Xperia Z. Η Sony έχει μεγάλα, φωτογραφικά σχέδια για το Xperia i1 με τα specs να δείχνουν σε ένα απίστευτο Android smartphone για το 2013. Το 2013 θα είναι η χρονιά που το Android θα αποκτήσει φωτογραφική ποιότητα ίσως καλύτερη και από την δημοφιλέστερη φωτογραφική κάμερα στον κόσμο, το iPhone 5. Τα πρώτα δείγματα γραφής τα έχουμε δει ήδη με το Sony Xperia Z και το Samsung Galaxy S4 να χρησιμοποιούν αισθητήρες 13 megapixel για τις φωτογραφίες τους ενώ την ίδια ώρα το HTC One να επιλέγει την UltraPixel λύση. Το Sony Xperia i1 (κωδικό όνομα Honami) φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή του Xperia Z και θα βελτιώσει σε κάθε σημείο τις επιδόσεις και τα ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένης και της κάμερας. Τα leaked χαρακτηριστικά – specs που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι:
-Οθόνη 5 ιντσών full HD 1080p με τεχνολογία Triluminos
-Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz
-Μνήμη 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικός χώρος Κάμερα 16 ή 20 megapixel με αισθητήρα 1/1.6″ και -Xenon φλας με BIONZ Image processor 4G LTE
-Μπαταρία 2700-3000mAh Αδιάβροχη, με αντοχή στην σκόνη και πάχος 10mm
 Είναι άγνωστο ποια έκδοση του Android θα χρησιμοποιεί αλλά μάλλον αυτή θα είναι μια έκδοση πίσω από το Android 4.3 που περιμένουμε τις επόμενες μέρες. Υπομονή και κάρτες μνήμης microSD για φωτογραφίες πολλών megapixel σε ανάλυση και megabyte σε μέγεθος. Το Android επιστρέφει στις ρίζες του, την φωτογραφία.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment