HTC J One στην Ιαπωνία με κάρτα μνήμης

Οι Ιάπωνες θα αποκτήσουν το HTC One με μια μικρή διαφορά / προσθήκη σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο. Το HTC J One είναι το μοντέλο του One κατασκευασμένο για την αγορά της Ιαπωνίας με προσθήκη κάρτα μνήμης microSD για αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο, μουσικής. Όσο οι ποιότητα των φωτογραφιών και βίντεο αυξάνεται τόσο απαραίτητος θα είναι ο αποθηκευτικός χώρος.
Για αυτό το HC J One, όπου J σημαίνει Japan, είναι το μοντέλο HTC One που όλοι ξέρουμε αλλά με την δυνατότητα προσθήκης κάρτας μνήμης microSD μέχρι και 64GB. Αυτή φαίνεται να είναι και η μόνο διαφορά από το HTC One που κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. Επεξεργαστή Snapdragon 600 στο 1.7GHz, 2GB RAM, UltraPixel φωτογραφική μηχανή και κάμερα και αποθηκευτικός χώρος 32GB με ηλεκτρονικά όπως GPS, GLONASS, NFC, Bluetooth 4.0 και φυσικά WiFi 802.11ac. Το λειτουργικό είναι Android 4.1.2 με HTC Sense 5.0 και BlinkFeed στην κεντρική οθόνη.
HTC One με BlinkFeed και HTC Sense 5.0
Ίδια παραμένει και η μεγάλη οθόνη 4.7 ιντσών με full HD 1080p ανάλυση που ξεχωρίζει στο HTC One, μαζί με τις γρίλιες για δύο ηχεία ακριβώς πάνω και κάτω από την οθόνη για φουλ ένταση ήχου από Beats Audio. Στα πλαϊνά υπάρχει το tray για την κάρτα SIM και τα χειριστήρια της έντασης ήχου. Στο πάνω μέρος το βύσμα ακουστικών και το κουμπί On/Off και κάτω η κλασσική θύρα USB και το μικρόφωνο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment