Optimus G Pro, το ολοκληρωμένο UX για την LG

Το μεγάλο στοίχημα της LG ονομάζεται Optimus G Pro, με τους Κορεάτες να τα δίνουν όλα σε ό,τι αφορά το UX του smartphones. Νέα apps για να κάνουν καλύτερη και ευκολότερη την ζωή του χρήστη και προσοχή στην λεπτομέρεια για είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Optimus G Pro. Η Εμπειρία Χρήστη (UX) αποτελεί σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την αγορά της τεχνολογίας στο σύνολο της και προσφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους κατασκευαστές. Η κατασκευή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η συνολική εικόνα ενός προϊόντος επηρεάζονται έντονα από τη γνώμη του καταναλωτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το smartphone Optimus G Pro. Από τα αρχικά στάδια της κατασκευής του, η LG εστίασε στην έρευνα των καταναλωτών και στη συνολική εμπειρία χρήστη ενός smartphone, με σκοπό να υπερβεί τις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού. Στο Optimus G Pro ξεχωρίζουν οι πρωτοποριακές λειτουργίες QSlide 2.0, Dual Recording, VR Panorama, QVoice αλλά και Smart Video στο Optimus G Pro όπως και στο Galaxy S4.
ΤΟ UI ΚΑΙ ΤΟ UX ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ SMARTPHONE, TABLET, SMART TV
Δεν θα ήταν δυνατό όλη αυτή η προσπάθεια να μην συνδυαστεί σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα συσκευών όπως οι Smart TV της LG. Όπως και η Samsung έτσι και η LG κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα συσκευών που με το σωστό UX μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα και να δράσουν ενιαία ώστε να ικανοποιήσουν τον χρήστη. Αντίστοιχα με την εμπειρία χρήστη (UX) στα smartphones της LG, οι λειτουργίες στη LG Smart TV της εταιρείας δίνουν προτεραιότητα στη λεπτομέρεια και είναι ευέλικτες. Η άνεση και η ευκολία στο χειρισμό των LG Smart TVs επιτρέπουν στο χρήστη να εστιάσει στις μοναδικές λειτουργίες τους, οι οποίες προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία θέασης. Η τηλεόραση OLED 55 ιντσών της LG έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην οθόνη της, καθώς και για το συνολικό σχεδιασμό της. Κλασσικό παράδειγμα η LG ULTRA HD TV με διαγώνιο 84 ιντσών, αποτελεί το προϊόν που εκπλήσσει έντονα το θεατή, χάρη στην πίστη της LG να επιτύχει την ενσωμάτωση της Εμπειρίας Χρήστη στα προϊόντα της. Η ανάλυση της τεράστιας οθόνης είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις συμβατικές τηλεοράσεις. Για τους θεατές που βλέπουν πρώτη φορά την τηλεόραση, η θέαση με ολοζώντανα χρώματα υψηλής ευκρίνειας είναι εκπληκτική, ενώ ταυτόχρονα συνοδεύεται με πλούσιο περιεχόμενο και έξυπνες λειτουργίες συνδεσιμότητας.
Η εμπειρία χρήστη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τις συσκευές που επιτρέπουν στο χρήστη να πλοηγηθεί στη συσκευή. Χαρακτηριστικό το Magic Remote για τις Smart TVs της LG, βελτιστοποιεί την πλοήγηση σε μενού και περιεχόμενο, ωστόσο παραμένει όσο το δυνατόν πιο εύχρηστο και απλό. Διαθέτει τις εύχρηστες λειτουργίες ελέγχου, όπως είναι η δυνατότητα στόχευσης (Point), ο τροχός επιλογής (Wheel), η αναγνώριση κίνησης των χεριών (Gesture) και η υποστήριξη φωνητικών εντολών (Voice).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment