Samsung Galaxy S4: σύγκριση με άλλα τηλέφωνα

To Samsung Galaxy S4 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο κινητό της αγοράς. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους λόγους που το κάνουν να ξεχωρίζει. Πήραμε τη συσκευή από ένα κατάστημα Cosmote και τη δοκιμάζουμε στο γρήγορο δίκτυο 4G της Cosmote που είναι όντως εντυπωσιακό με τις ταχύτητες που πιάνει. Το τηλέφωνο έχει πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,9 Ghz quad core (Snapdragon) και 2GB RAM. Μπορεί να μην έχει τελικά τον οχταπύρηνο στην Ελλάδα επειδή δεν έχει συμβατότητα με τα δίκτυα LTE, αλλά η εμπειρία είναι πολύ γρήγορη. Σήμερα είναι το πιο γρήγορο κινητό της αγοράς. Επίσης έχει οθόνη 5 ιντσών με τεχνολογία AMOLED και 441 πίξελ ανά ίντσα.
Η πίσω κάμερα είναι των 13 megapixel, ενώ η μπροστά των 2. Η ενεργειακή «καρδιά του είναι μία μπαταρία 2,600 mAh. Το S Voice Drive επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει το τηλέφωνο με τη φωνή. Πρόκειται για την εξέλιξη της εφαρμογής S Voice του Galaxy S3 που είχε προκαλέσει πολύ θετικές κριτικές. Εξαιρετικά χρήσιμο αν μιλάτε αγγλικά καθώς δεν καταλαβαίνει Αγγλικά. Ανταποκρίνεται πολύ καλά πχ. αν του ζητήσεις τον καιρό αν και οι Ελληνικές λέξεις με την προφορά του έχουν πλάκα. Στην ανάγνωση των ειδήσεων δεν είναι τόσο καλό καθώς είναι μηχανική φωνή και το λέει κάπως. Πάντως στις ΗΠΑ είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά όπως και το Siri.. Το Samsung Galaxy S4 έχει τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα τηλέφωνα της αγοράς.
ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ή ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ;
Αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία στον πίνακα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και αν τα πάρεις ένα ένα σε σύγκριση με τα άλλα τηλέφωνα. Αυτό είναι ένας λόγος να το πάρεις. Άλλοι λόγοι είναι οι εφαρμογές που έχει το τηλέφωνο εγκατεστημένες. Αυτές κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Δεν είναι ότι θα αλλάξουν τη ζωή σου αλλά το Samsung Galaxy S4 καινοτομεί και αυτό μας αρέσει. Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια και κινητά που καινοτομούν κάνουν τη διαφορά. Το Samsung Galaxy S3 πούλησε σαν τρελό και τώρα το Samsung Galaxy S4 πιστεύω ότι θα έχει την ίδια πορεία. Μόνος ανασταλτικός παράγοντας η τιμή του που είναι αρκετά υψηλή σε σχέση με άλλα ισχυρά τηλέφωνα όπως το Nexus 4. Αν όμως θέλεις ένα τηλέφωνο που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας με εφαρμογές που το κάνουν να ξεχωρίζει, αυτό είναι το τηλέφωνό σου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment