Samsung Galaxy Note 4, πληροφορίες για 2 εκδόσεις

Μόλις χθές ακούσαμε ότι το Samsung Galaxy Note 4 αναμένεται να έρθει σε 2 εκδόσεις, η μια θα έχει Snapdragon 805 SoC, ενώ η άλλη τον Exynos 5433 με κωδική ονομασία «HelsinkiPro». Σήμερα όμως οι πληροφορίες λένε ότι η η μια έκδοση του Samsung Galaxy Note 4 θα έρθει με curved AMOLED οθόνη.Δεν είναι η πρωτή φορά που ακούμε τέτοιες φήμες αλλά τώρα έρχεται από συνεργάτη της Samsung στην Κορέα.
Η έκδοση με την κυρτή οθόνη προορίζεται για πολύ συγκεκριμένες αγορές ενώ φυσικά η δεύτερη έκδοση που δεν θα έχει κυρτή οθόνη θα απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά. Και τα δυο περιμένουμε να κάνουν το ντεμπούτο τους στην IFA 2014 στο Βερολίνο μεταξύ 5 και 10 Σεπτεμβρίου.
Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε να δούμε Quad HD (1,440 x 2,560) οθόνες, 16MP εξωτερική κάμερα με optical image stabilization και Snapdragon 805/Exynos 5433 processor (ο δεύτερος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα).Μένει να δούμε το μέγθος της συσκευής αλλά δεδομένου ότι το Samsung Galaxy Note 3 έχει 5.7 ιντσών οθόνη, ίσως περιμένουμε να δούμε να αυξάνονται οι ίντσες στο Galaxy Note 4 και ίσως φτάσει στις 6 ίντσες.
Μαζί με το Samsung Galaxy Note 4, κατά τη διάρκεια της IFA 2014 ίσως δούμε και την πρόταση της Samsung για έξυπνα γυαλιά προκειμένου να συναγωνιστεί τα Google Glass. Οι μέχρι τώρα φήμες λένε για Samsung Gear Glass.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment