Amazon 3D smartphone, έρχεται 18 Ιουνίου;

Εδώ και καιρό ακούμε για το πρώτο smartphone που ετοιμάζεται να λανσάρει η Amazon το οποίο θα είναι και το πρώτο 3D smartphone. Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο leaked φωτογραφίες, press render και πληροφορίες αλλά όπως φαίνεται μάλλον ήρθε η ώρα να το δούμε να παρουσιάζεται επίσημα.
Η Amazon ανακοίνωσε ότι στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει launch event στο οποίο όμως δεν είπε ακριβώς τι πρόκειται να παρουσιάσει. Όμως από το video teaser του event μπορούμε να καταλάβουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάσει πρώτο της κινητό.Στο video βλέπουμε τις αντιδράσεις διαφορετικών ανθρώπων όταν αντικρίζουν αυτό που θα παρουσιάσει και το οποίο πιστεύουμε ότι θα είναι το 3D smartphone. Αφού όσοι το βλέπουν (δυστυχώς εμείς δεν το βλέπουμε) μένουν εντυπωσιασμένοι, τι άλλο θα μπορούσε να είναι;
Εκτός από το καινοτόμο UI, το Amazon smartphone περιμένουμε να έχει 4.7 ιντσών 720p οθόνη, quad-core Snapdragon επεξεργαστή (δεν γνωρίζουμε μοντέλο), 2GB RAM και 13MP εξωτερική κάμερα. Όπως και το Amazon Kindle Fire, και το επερχόμενο smartphone λογικά θα τρέχει με τροποποιημένο Android λειτουργικό.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment