H ACER παρουσιάζει το Liquid E700 με τρεις υποδοχές SIM

Αρκετοί από εμας χρειαζόμαστε δυο κάρτες SIM, για παράδειγμα μια για την επαγγελματική μας ενασχόληση και μια για προσωπική χρήση αλλά που ακριβώς θα μπορούσε να χρησιμεύσει μία τρίτη;
Την απάντηση επιχειρεί να δώσει η ACER με το Liquid E700 με οθόνη 5 ιντσών το οποίο στοχεύει αυτούς που μετακινούνται συχνά οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τρίτη SIM σε ταξίδια στο εξωτερικό ή έστω για να κρατήσουν τις συνηθισμένες τους κάρτες σε ένα ασφαλές μέρος. Να σημειωθεί ότι όταν για παράδειγμα δεχόμαστε κλήση σε μια από τις SIM κάρτες οι άλλες δυο περιέρχονται σε κατάσταση αναμονής. H συσκευή είναι quad band που σημαίνει ότι παρέχει παγκόσμια κάλυψη όπου υπάρχουν δίκτυα GSM ενώ η μπαταρία των 3500 mah υπόσχεται αυξημένη διάρκεια ζωής που φτάνει τις 60 ημέρες αναμονής ή μία ολόκληρη ημέρα ομιλίας.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συναντάμε οθόνη 5 ιντσών όπως προαναφέρθηκε και ανάλυσης 1280x720, υποδοχή microSD μέχρι 32GB, επεξεργαστή Mediatek MT6582 και 2GB RAM. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στην Ευρώπη στην πολύ ενδιαφέρουσα τιμή των 199 ευρώ.


 Site: engadget
 Site: gsmarena specs
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment