Βελτιώσεις στη κάμερα θα φέρει το Lumia Cyan με τα Windows Phone 8.1

Μέσα στο καλοκαίρι, αναμένεται να ξεκινήσει η διανομή της αναβάθμισης Windows Phone 8.1 σε όλα τα σημερινά smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.Όσοι έχουν στη κατοχή τους Nokia Lumia, μαζί με την αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα, θα λάβουν και το σύνολο βελτιώσεων στο λογισμικό της Nokia με την ονομασία Lumia Cyan (αυτή τη περίοδο, η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών Lumia "φοράει" το Lumia Black). Το μοναδικό smartphone αυτή τη περίοδο που πωλείται και έχει το Lumia Cyan είναι το Nokia Lumia 630, και στις δύο εκδόσεις του (single-SIM και dual-SIM) ενώ το έχουν και τα Lumia 635 και Lumia 930.
Σύμφωνα με μηχανικούς της Nokia, που απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις από χρήστες στοεπίσημο blog της εταιρείας, το Lumia Cyan θα έρθει για να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στο τομέα της κάμερας. Πιο συγκεκριμένα περιμένουμε τα εξής:
  • Καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (νέο αλγόριθμοι, τέλος στο over-processing)
  • Καλύτερη χρωματική απόδοση (νέοι αλγόριθμοι για φυσικότερα και ακριβέστερα χρώματα).
  • Συνεχόμενη αυτόματη εστίαση (στα Nokia Lumia 630, 1520 και 930/ Icon)
  • Καλύτερη ποιότητα λήψης videoΒελτιώσεις στα αρχεία RAW (ο αισθητήρας θα χρησιμοποιείται με εξυπνότερο τρόπο λένε στη Nokia και τα RAW αρχεία θα βελτιωθούν σε ποιότητα)
  • Βελτιώσεις στις φωτογραφικές λήψεις (μόνο στα Lumia 1520 και 930/Icon)
  • Νέο χαρακτηριστικό Living Image (στα Nokia Lumia 1020, 1520 και 930/ Icon). Θα μοιάζει με το Cinemagraph, μολονότι τα πάντα γίνονται αυτόματα.
  • Νέα, ολοκαίνουρια έκδοση του Creative Studio (η εφαρμογή “γράφτηκε” από την αρχή) καθώς και αναβαθμισμένη έκδοση του Nokia Storyteller.
 Site: WinSuperSite
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment