Samsung Galaxy F (Premium), διέρρευσε και προκαλεί..

O γνωστός @evleaks ανέβασε μια καινούρια φωτογραφία από αυτό που μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε Samsung Galaxy S5 Prime αλλά το αποκαλεί Samsung Galaxy F. Πρόκειται δηλαδή για την premium έκδοση του Samsung Galaxy S5 η οποία όπως βλέπουμε από το render δεν έχει το γνωστό διάτρητο σχέδιο στην πίσω πλευρά, αλλά brushed metal.
Κατά τα άλλα το design είναι ίδιο με του Samsung Galaxy S5 και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών παραμένει στη θέση του. Εδώ και καιρό ακούμε ότι η Samsung ετοιμάζει «luxury» F σειρά η οποία θα έχει high-end χαρακτηριστικά και υλικά κατασκευής και φυσικά θα κοστίζει περισσότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες για την σειρά F η Samsung απευθύνθηκε στην ίδια εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το unibody design της ναυαρχίδας της HTC και του iPad mini.
Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, αναμένεται με 5.2 ιντσών Quad HD οθόνη, Snapdragon 805 επεξεργαστή, 3 GB RAM και 16 MP εξωτερική κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Περιμένουμε να δούμε αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι θα ανακοινωθεί μέχρι τέλη Ιουνίου έτσι ώστε να ανταγωνιστεί το LG G3 που επίσης έχει QHD οθόνη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment