Retro κινητά για το άρωμα μιας καλής εποχής...

Τα θυμάστε; Είναι τα τηλέφωνα που αγαπήσαμε. Κινητά που πέρασαν πολλούς μήνες ή και χρόνια στα χέρια μας και μάθαμε, με αυτά να κάνουμε… τα πάντα.
Μακριά από την φρενίτιδα του «πιο καινούριου» και «πιο μεγάλου» υπάρχουν και κυκλοφορούν κάποιες συσκευές που θυμίζουν άλλες εποχές, αλλά εξακολουθούν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους: να είναι καλά τηλέφωνα. Σκεφτόμενοι πρόσφατα τα παλιά μας μοντέλα κινητών και το συναισθηματικό δέσιμο που είχαμε μαζί τους, αναζητήσαμε καταστήματα απ’ τα οποία θα μπορούσαμε να μπούμε και να πούμε με άνεση: «Γεια σας, έχετε ένα Sony Ericsson W995;», χωρίς να μας κοιτάξουν «περίεργα».
Στην επίσκεψή μας στο netphone.gr είδαμε κάτι τέτοιο. Είδαμε τα Sony Ericsson C905 και W995 κινητά που, αν και είχαν κυκλοφορήσει το 2008, διέθεταν κάμερα στα 8 MP. Τα θυμάστε; Είδαμε το Nokia N95, άλλο ένα «smartphone» που ήδη από το 2007 περηφανευόταν επίσης για την κάμερα Carl Zeiss στα 5 MP και τα 8GB χώρο αποθήκευσης που, στην εποχή του… ήταν θαύμα! Είδαμε το Sony Ericsson C902, το ηρωικό «καμεροτηλέφωνο» του 2008 επίσης. Ναι, μπορεί να μην συνεχίζει η παραγωγή τους και να κυκλοφορούν ελάχιστα κομμάτια στη αγορά. Αλλά αν θέλετε να «κοντράρετε» τους φίλους σας που έχουν χάσει τον ύπνο τους για την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5, πηγαίνετε να αγοράσετε ένα τέτοιο, retro, τηλέφωνο. Έτσι, από αντίδραση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment