Πρόωρες φήμες για iPad4 και το νέο mini

Μπορεί οι συζητήσεις για το iPad mini (που οι περισσότεροι, πλέον, είναι σίγουροι ότι θα ανακοινωθεί μέσα στον Οκτώβριο) να δίνουν και να παίρνουν, φαίνεται, όμως, ότι αυτό δεν εμποδίζει τα πρώτα δημοσιεύματα τα οποία αφορούν το «iPad 4» να έρχονται στη δημοσιότητα. Ένας αναλυτής, λοιπόν, υποστηρίζει ότι η επόμενη γενιά του «μεγάλου» iPad θα διαθέτει οθόνη 16:9. Αυτή είναι η άποψη του Paul Mueller, που τη στηρίζει αναφέροντας πως έχει μιλήσει με «τουλάχιστον τρία άτομα στην Apple», τα οποία του το έχουν επιβεβαιώσει και κανένα από αυτά δεν αναφερόταν στο iPad mini. Να υπενθυμίσουμε ότι η αναλογία διαστάσεων 16:9 δίνει το παρόν στο νέο iPhone 5, ενώ συνηθίζεται, φυσικά, και στις τηλεοράσεις HD.
Με βάση, όμως, αυτές τις φήμες ότι ίσως και να υποστηρίζεται και από το επόμενο iPad, κάποιοι προχωρούν ακόμη περισσότερο, σημειώνοντας ότι ενδέχεται να πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο θα διαθέτει εύκαμπτη οθόνη και ενσωματωμένα ηχεία (κι αυτό γιατί η Apple έχει καταθέσει μία πατέντα για ένα τέτοιο concept). Εμείς, βέβαια, δε βρίσκουμε την ύπαρξη της εν λόγω αναλογίας στο νέο iPad και τόσο πιθανή, αλλά ούτε και ιδιαίτερα πρακτική, δεδομένου ότι το iPad δεν είναι μία συσκευή που επικεντρώνεται στην προβολή ταινιών, αλλά σε διαφορετικές λειτουργίες για τις οποίες μία 16:9 οθόνη δε θα είναι και τόσο βολική. Εκτός, βέβαια, και αν η Apple αποφασίσει (στη λογική του iPhone 5) να «ψηλώνει» σε κάθε νέο μοντέλο μόνο τη μία διάσταση του iPad, δίνοντας νέα «τροφή» για ανέκδοτα σαν αυτά που διαβάσαμε για το iPhone 5.
Για να επανέρθουμε, πάντως, στις φήμες σχετικά με την Apple και τις νέες συσκευές της, κάποιοι αναφέρουν, επίσης, ότι η αμερικανική εταιρεία έχει παραγγείλει μία σειρά από parts από ανθρακονήματα, κάτι που σημαίνει για κάποιους ότι ίσως το επόμενο iPad ή iPhone να είναι κατασκευασμένα από αυτό το υλικό. Όπως καταλαβαίνετε, βέβαια, πρόκειται για απλές υποθέσεις, από αυτές τις πολλές που γίνονται και αφορούν αναμενόμενα προϊόντα της Apple και σίγουρα, προς το παρόν, δεν έχουμε κανένα στοιχείο που να τις θεωρεί αληθείς ή έστω «αληθοφανείς».
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment