Nikon CoolPix S800c, Android, Instagram και Facebook

Η πρώτη φωτογραφική του κόσμου με Android, η Nikon CoolPix S800c, δείχνει τον δρόμο για το μέλλον της φωτογραφίας αλλά και του Android εκτός κινητών και tablet. Σκεφτείτε CoolPix και Android μαζί με κάτι ακόμα. Η ιδέα της ενσωμάτωσης Android σε μια φωτογραφική μηχανή είναι απλή. Ο αισθητήρας των 16 megapixel και το οπτικό zoom x10 μπορούν να συνδυαστούν με τις διαθέσιμες εφαρμογές για Android και το internet. Η Nikon CoolPix S800c μπορεί να εγκαταστήσει και να τρέξει Android apps όπως το smartphone που έχεις στην τσέπη.
 INSTAGRAM ΚΑΙ FACEBOOK ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα 16 megapixel και το οπτικό zoom x10 αποκτούν νέο νόημα στο Instagram και το Facebook. Η live κάλυψη γεγονότων στο Twitter τώρα έχει την υποστήριξη και την ποιότητα μιας κάμερας point and shoot αντί για τις δυνατότητες του smartphone. Δυστυχώς η CoolPix S800c επικοινωνεί με το internet μέσω WiFi, γεγονός που περιορίζει σημαντικά το upload φωτογραφιών μακρυά από hot spots αλλά χαρίζει επιπλέον ενέργεια στην μπαταρία για περισσότερες φωτογραφίες. Σύμφωνα με την Nikon η CoolPix S800c με την μπαταρία πλήρως φορτισμένη αντέχει μέχρι και 140 φωτογραφίες με τις μισές να χρησιμοποιούν φλας και όλες να έχουν βγει σε ανάλυσης 4608 x 3456 pixel (16MP).
NIKON COOLPIX S800C ΜΕ GPS, WIFI, GOOGLE PLAY
Κάπου ανάμεσα στην φωτογράφιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας Android app για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες ή το full HD 1080p video που βγάλατε. Η συνέχεια στο Facebook και το Twitter θα είναι συναρπαστική όταν αγοράσετε την πρώτη φωτογραφική μηχανή με Android για 350 ευρώ τώρα και στην Ελλάδα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment