iPad mini, Ipad 4, Mac Mini και τι άλλο θέλετε;


Όσο κι αν όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο iPad mini, ο Phil Schiller στη σκηνή, κάνει την έκπληξη και ανακοινώνει το 4ης γενιάς iPad, στις κλασσικές 9,7 ίντσες. Η ανανεωμένη συσκευή, διαθέτει τον νέο connector που είδαμε στο iPhone 5. Αλλαγές στην εμφάνιση, την ανάλυση ή την ισχύ της μπαταρίας, δεν έχουν γίνει, έχει όμως γίνει μία σοβαρή ανανέωση στον επεξεργαστή. Ο νέος A6X, είναι βασισμένος στον επεξεργαστή που σχεδιάστηκε για το iPhone 5. Προσφέρει δύο φορές περισσότερη επεξεργαστική ισχύ αλλά και διπλάσια απόδοση στα γραφικά. Παρά την ανανέωση στον επεξεργαστή, το νέο iPad, εξακολουθεί να έχει διάρκεια μπαταρίας μεταξύ φορτίσεων τις 10 ώρες.
Με το νέο μοντέλο, επίσης, η Apple διευρύνει την συμβατότητα του iPad με τα υπόλοιπα LTE δίκτυα, ειδικά της Ευρώπης, που δεν υποστηρίζονταν από την προηγούμενη συσκευή. 6 μήνες, λοιπόν, μετά την κυκλοφορία του νέου iPad η Apple έρχεται απλά να το… αντικαταστήσει στις προθήκες των καταστημάτων της. Θα κυκλοφορεί κι αυτό σε μαύρο και λευκό, με το μαύρο να κυκλοφορεί μόνο σε WiFi version, ενώ το λευκό, θα κυκλοφορεί και σε WiFi και σε LTE.
Οι τιμές παραμένουν οι ίδιες με το προηγούμενης γενιάς iPad. Όσον αφορά τις παραδόσεις, στις μεγάλες αγορές τουλάχιστον, θα έχει κανείς την δυανατότητα να αγοράσει την WiFi έκδοση από νέο iPad με προπαραγγελία, δυνατότητα που θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Παρασκευή. Οι παραδόσεις της συσκευής αναμένονται να ξεκινήσουν στις 2 Νοεμβρίου. Η LTE έκδοση αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία, λίγες εβδομάδες αργότερα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment