Samsung Galaxy Music, Dual SIM Android 4.0

Ενα νέο μικρό, μουσικό και dual DIM κινητό έρχεται στην αγορά. Το Samsung Galaxy Music είναι για αυτούς που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά αλλά θέλουν να αποκτήσουν Android 4.0 με μουσικό χαρακτήρα και την δυνατότητα να έχουν διαφορετικές ζωές κάθε στιγμή της μέρας. SAMSUNG GALAXY MUSIC DUOS ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ
Τα βασικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Music περιλαμβάνουν οθόνη 3 ιντσών με ανάλυση 240 x 320 pixel, κάμερα 3 megapixel fixed focus χωρίς φλας, 4GB μνήμης για τον χρήστη που αναβαθμίζεται μέχρι και 32GB με κάρτες μνήμης microSD και 512MB RAM. Όλα αυτά με υπό τον έλεγχο του Android 4.0 και του Touchwiz της Samsung. Στα επιμέρους ηλεκτρονικά υπάρχει Bluetoot 3.0, GPS, WiFi b/g/n και ενσωματωμένη κεραία για FM ραδιόφωνο. Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Galaxy Music παίζει μουσική χωρίς ακουστικά. Για αυτό άλλωστε η Samsung έχει ενσωματώσει stereo ηχεία και Sound Alive και SRS Surround.
 Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1300mAh ενώ το Samsung Galaxy Music επικοινωνεί με δίκτυα 3G χωρίς κανένα πρόβλημα. Η βασική έκδοση του Samsung Galaxy Music έχεται με υποστήριξη για μία SIM αλλά διαθέσιμο θα είναι και το μοντέλο Samsung Galaxy Music Duos για όσους θέλουν dual SIM smartphone με δύο κάρτες κάθε στιγμή της ημέρας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment