Sony Xperia Go παντός καιρού...

Κινητό αδιάβροχο μέχρι 30 λεπτά. Και μετά τι; Τελειώνουν τα buffs; Χαρακτηριστικά: Κατασκευαστής: Sony Λειτουργικό Σύστημα: Android 2.3. Ginderbread(Αναβαθμίσιμο σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich)
 Οθόνη: Οθόνη: 320 x480 pixels, 3.5 inches/ LED-backlit LCD / 16 εκ. χρώματα / Multitouch ως 4 δάχτυλα / Scratch-resistant glass / Sony Mobile BRAVIA Engine /
Κατά της συσσώρευσης σκόνης / Αδιάβροχο (μέχρι και 1 μέτρο, για 30 λεπτά)
 Διαστάσεις: 111 x 60.3 x 9.8 χιλ Βάρος : 110 γρ Μνήμη: 8GB αποθήκευσης(4GB διαθέσιμη για τον χρήστη),
RAM 512MB Επεξεργαστής : Dual-core 1 GHz Cortex-A9 Μπαταρία: Li-Ion 1305 mAh Κάμερα: 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash / Βίντεο 720p στα 30fps, continuous autofocus, video light, video stabilizer
 Άλλα χαρακτηριστικά: 2G, 3G, EDGE, radio, GPS, GPRS, USB, Wi-Fi, Accelerometer, proximity, compass
 Κυκλοφορία: Ιούλιος 2012
 Φέτος η Sony αποφάσισε να δημιουργήσει ένα καλοκαιρινό smartphone το οποία θα μπορεί ο καθένας να το παίρνει μαζί του άφοβα στην παραλία χωρίς να ανησυχεί μην πάθει τίποτα από την άμμο, μην βραχεί κατα λάθος ή ακόμα και να μην πέσει μέσα στο νερό. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Sony Xperia Go. Το όνομά του δεν είναι καθόλου τυχαίο διότι μπορείτε κυριολεκτικά να νιώθετε άνετα μαζί του σε όλες τις καταστάσεις, όπου και αν βρεθείτε. Είναι εκπληκτικά ελαφρύ, πολύ λεπτό και κομψό, οπότε δεν υπάρχει θέμα με τις τσέπες και δεν απαιτεί να είστε υπερπροστατευτικοί μαζί του. Εμφάνιση Το εν λόγω smartphone μπορεί να μην έχει το κάτι παραπάνω σε εμφάνιση, είναι όμως αρκετά όμορφο και διατίθεται σε τρία χρώματα: άσπρο, μαύρο και κίτρινο. Η κίτρινη εμφάνιση βέβαια είναι αυτή που του ταιριάζει περισσότερο καθώς είναι ένα ιδιαίτερα καλοκαιρινό μοντέλο και δεν είναι καθόλου περίεργο ότι ενθουσιάζει ειδικά τον γυναικείο πληθυσμό. Με το βάρος του να φτάνει μόλις τα 110 γραμμάρια και τις ικανοποιητικές του διαστάσεις, γίνεται ιδιαίτερα εύχρηστο και καθόλου κουραστικό σε θέματα που πολλές φορές απασχολούν τους χρήστες, όπως στον τρόπο που θα το κουβαλάνε πάνω τους.
Το Sony Xperia Go δεν γεμίζει την τσέπη και δεν είναι ενοχλητικό καθώς είναι λεπτό και ελαφρύ σαν πούπουλο. Πάνω στην συσκευή υπάρχουν μόνο δύο hardware buttons. Ένα στο επάνω μέρος το οποίο λειτουργεί για το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του κινητού, αλλά και ως μενού αν το πατήσετε παρατεταμένα. Συγκεκριμένα σας δίνει τις εξής επιλογές: Λειτουργία σίγασης, λειτουργία πτήσης και λήψη στιγμιότυπου οθόνης. Το δεύτερο βρίσκεται στα δεξιά της συσκευής και χρησιμεύει στην ρύθμιση της έντασης του ήχου. Επίσης υπάρχουν και δύο εξωτερικά καλύμματα σύνδεσης, το ένα αριστερά για να εισάγετε τα ακουστικά και το άλλο στα δεξιά για την USB θύρα. Κάθε φορά που σταματάτε να τα χρησιμοποιείτε, εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας παροτρύνει να κλείσετε αυτά τα καλύμματα για προστασία από το νερό (αν δεν έχετε μακριά νύχια όμως μπορεί να δυσκολεύεστε να τα ανοίξετε) .
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment