Sony Xperia T, το NFC αλλάζει την ζωή μας...

Η ζωή είναι ωραία με πολλές φωτογραφίες, NFC και το Sony Xperia T στην τσέπη σου. Αυτό τουλάχιστον προωθεί το νέο διαφημιστικό που δείχνει το κινητό να μην κάνει τίποτα άλλο πέρα από φωτογραφίες και sharing αυτών. Κρίμα, γιατί το Sony Xperia T είναι πολύ περισσότερα από μια φωτογραφική μηχανή.
 DUAL CORE SNAPDRAGON S4 ΚΑΙ HD REALITY DISPLAY 4.6″
Στο Xperia T όλα τα high end χαρακτηριστικά είναι εδώ: κάμερα ανάλυσης 13 megapixel για full HD 1080p video με αισθητήρα Sony Exmor R για νυχτερινές λήψεις, δεύτερη κάμερα 1.3 megapixel με δυνατότητα βίντεο HD 720p, 1GB RAM, χωρητικότητα 16GB στο τηλέφωνο και δυνατότητα επέκτασης με κάρτες μνήμης microSD μέχρι και 32GB. Παρά την μνήμη καλό είναι να μοιραζόμαστε φωτογραφίες και αρχεία μέσω NFC, τουλάχιστον αυτό δείχνει και προτείνει η Sony συνεχώς. Βίντεο, φωτογραφίες και internet ξεδιπλώνουν την χάρη τους μπροστά στην οθόνη HD Reality Display 4.6 ιντσών με Mobile BRAVIA Engine.
Είναι η πιο τρελή HD εμπειρία που έχετε ζήσει σε κινητό από την Sony με ανάλυση 1280 x 720 pixels. Για επεξεργαστή η Sony επέλεξε τον dual core Qualcomm MSM8260A Snapdragon S4 Krait στο 1.5 GHz με GPU Adreno 225 και τεχνολογία κατασκευής 28nm. Αυτό μεταφράζεται σε αρκετή επεξεργαστική ισχύ με dual channel 500MHz επικοινωνία με την μνήμη και καλή διαχείριση ενέργειας που καταλήγει να προσφέρει μέχρι και 7 ώρες χρόνου ομιλίας, μέχρι και 19 ημέρες αναμονή, μέχρι και 16 ώρες αναπαραγωγή μουσικής και μέχρι 5 ώρες αναπαραγωγή βίντεο στην super HD οθόνη του Sony Xperia T. Όλα αυτά λειτουργούν υπό τον έλεγχο του Android 4.0 που όμως θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 όταν το Xperia T βρει στην αγορά.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment