Elephone SX: νέα «μυστηριώδης» συσκευή

Δυναμικά συνεχίζει η Elephone τη διάθεση συσκευών για κάθε τσέπη και τύπο χρήστη, όμως η συγκεκριμένη μας έχει προβληματίσει αρκετά. Πρόκειται για το Elephone SX, ένα μυστηριώδες μοντέλο που «δήθεν» άφησε να διαρρεύσει η Κινεζική εταιρία μαζί με τις επιδόσεις του στο AnTuTu. 
Εκεί είναι που μπερδεύονται τα πράγματα, αφού η συσκευή φέρεται να διαθέτει οθονάρα FHD+ με ανάλυση 2280x1080pixels (!) και όμως να κατατάσσεται στην κατηγορία των budget συσκευών, αφού εφοδιάζεται με το Snapdragon 626 SoC της Qualcomm, ένα μοντέλο που δεν ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του. Η συσκευή συνοδεύεται από την Adreno 506 GPU, ενώ «τρέχει» Android 8.1 Oreo και πέτυχε σκορ στο AnTuTu κοντά στις97.000!  
Δε μας τα λένε καλά οι Κινέζοι, αφού η συσκευή δείχνει να διαθέτει mid-high specs και ένα αρκετά αδύναμο chipset για να παίξει σε αυτή την κατηγορία. Φυσικά έχει και notch (κόψιμο) στο πάνω μέρος της οθόνης, αυτό έλειπε, ενώ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, με διπλή κάμερα και αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά 🙂 
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment