Xiaomi Poco F1: Επίσημο με Snapdragon 845, 6GB/8GB RAM, AI Dual Camera

Το Poco F1 από τη Xiaomi είναι πλέον επίσημο και φέρνει τεχνικά χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε χαμηλη τιμή, αν σκεφτούμε το τι κρύβει μέσα της η συσκευή, και αν μη τι άλλο αξίζει την προσοχή όλων. Το Poco project οφείλεται στον Jai Mani, έναν πρώην Product Manager της Google και νυν της Xiaomi στην Ινδία, ο οποίος εργάζεται πάνω σε αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια μαζί με τον Alvin Tse που είναι ο πρώην επικεφαλής των πωλήσεων της Xiaomi, για να πάνε το Pocophone brand όσο πιο μακριά γίνεται. Η ονομασία της συσκευής στην Ευρώπη θα είναι Pocophone F1 και σαν αποστολή έχει τις high-end επιδόσεις σε μια συσκευή που θα έχει χαμηλή τιμή και θα είναι προσιτή σε όλους. 
Η συσκευή, που είναι κατασκευασμένη από πλαστικό έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής, διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845 ο οποίος ψύχεται μέσω της τεχνολογίας LiquidCool η οποία απορροφά τη θερμότητα 300% πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Όσον αφορά τη μνήμη RAM, το Poco F1 διαθέτει επιλογές για 6GB που συνδυάζεται με 64GB και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, αλλά και 8GB μαζί με 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ στον τομέα της μπαταρίας τα πράγματα είναι ευχάριστα αφού η συσκευή διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0.
 Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως οι επιδόσεις της συσκευής εντυπωσιάζουν μιας και σύμφωνα με τη Xiaomi, το Poco F1 ξεπέρασε στο AnTuTu την επίδοση του OnePlus 6, δείχνοντας το πόσο ισχυρό είναι. Περνώντας στον τομέα της οθόνης, το Poco F1 διαθέτει edge-to-edge οθόνη με μέγεθος 6.18 ίντσες και ανάλυση Full HD+ με το notch να δίνει το παρόν, μιας και διαθέτει Infrared Face Unlock, με την κάμερα των 20MP και τους αισθητήρες να βρίσκονται τοποθετημένα εκεί, ενώ η κύρια διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής διαθέτει AI δυνατότητες με φακούς των 12MP (Sony IMX363) και 5MP (Samsung). Επίσης, θα υπάρξει μια ειδική έκδοση που θα είναι κατασκευασμένη από Kevlar, την οποία η Xiaomi ονομάζει “Armoured Edition”, θα κοστίζει 370 ευρώ και θα διαθέτει 8GB RAM και ενδεχομένως 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, κάνοντας το Poco F1 το πιο premium smartphone της εταιρείας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες εκδόσεις, το Poco F1 με τα 6GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζουν 260 Ευρώ στην Ινδία, ενώ οι εκδόσεις με 6GB/128GB και 8GB/256GB θα κοστίζουν 300 και 360 ευρώ αντίστοιχα, κάνοντας τη συσκευή την πιο οικονομική που διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 845.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment