Τα nubia smartphones έρχονται στην Ελλάδα

Τα smartphones της nubia έρχονται επίσημα στην Ελλάδα μιας και σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η DATA MEDIA (με έδρα τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης) με την εταιρία Nubia Technology co., LTD, με αντικείμενο τη αποκλειστική διανομή και υποστήριξη των Nubia smartphones σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  το πρώτο μοντέλο που θα κάνει εμφάνιση στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων κάπου στα μέσα Οκτωβρίου, θα είναι το Nubia V18 με τιμή που ακόμα δεν έχει καθοριστεί, αναμένεται όμως να κυμανθεί μεταξύ 200 – 250 ευρώ.
Επόμενη φουρνιά με νέα μοντέλα θα πρέπει να περιμένουμε στα μέσα Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου με την έλευση των Nubia Z18 και Nubia Z18 mini. Το service των smartphones της nubia θα γίνεται στην Ελλάδα και έχει αναλάβει η ίδια η DATA MEDIA.
Λίγα λόγια για την DATA MEDIA
Η DATA MEDIA ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ν.Α Ευρώπης στον χώρο της Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, καλύπτοντας ολοκληρωμένα όλους τους τομείς της αγοράς με προϊόντα και εξειδικευμένες Υπηρεσίες & Λύσεις. Η DATE MEDIA είναι μεταξύ άλλων και ο αποκλειστικός διανομέας των smartphones της Ulefone στην Ελλάδα.
Λίγα λόγια για την nubia
Η nubia ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2012, στοχεύοντας σε καινοτόμα smartphones υψηλής τεχνολογίας, για χρήστες που θέλουν να επιδιώξουν νέες εμπειρίες και βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Εμπνέοντας κόσμο με το μοτό “Be Yourself”, η nubia ενθαρρύνει τους χρήστες να κυνηγούν τα όνειρά τους και να επιδιώκουν νέα πάθη. Με έδρα την Κίνα, η nubia έχει τώρα επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, όπως Βόρεια Αμερική και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ρωσία, Νοτιοανατολική Ασία και η Ινδία. Είναι γνωστή για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της και τις λύσεις επαγγελματικού επιπέδου στον τομέα φωτογράφησης που εφαρμόζεται στα προϊόντα της.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment