Google Assistant: έρχεται ενσωμάτωσή του στο Android Messages

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του XDA Developers, η Google εξετάζει την ενσωμάτωση του Google Assistant στην εφαρμογή Android Messages, ούτως ώστε να το χρησιμοποιούν περισσότεροι χρήστες. Με το συρρικνούμενο ενδιαφέρον του κοινού για τη χρήση του Allo, η Google αποφάσισε να μην εστιάζει πλέον στο Allo και να επικεντρωθεί στην βελτίωση της εμπειρίας στο Android Messages, που είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS του Android.
Στην τρέχουσα δοκιμαστική κατάσταση, μπορείτε να καλέσετε το Google μόνο μέσω μηνύματος και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος για άμεση συνομιλία με το Google Assistant όπως μπορείτε με το Allo. Οι άνθρωποι του XDA κατάφεραν να κάνουν το Google Assistant να ανταποκρίνεται μόνο για να δώσει πληροφορίες για τον καιρό και για να δώσει συστάσεις για τα εστιατόρια της περιοχής.

Η Google έχει ήδη φέρει πολλές λειτουργίες που ήταν αποκλειστικές για το Allo στο Android Messages, συμπεριλαμβανομένων κάποιων πακέτων αυτοκόλλητων ετικετών, ενός web-interface client και των έξυπνων απαντήσεων. Η προσθήκη του Google Assistant φέρνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά το κλείσιμο του χάσματος μεταξύ του Allo και του universal Chat της Google, το οποίο παραπέμπει στο πρότυπο RCS το οποίο θα λειτουργεί σε όλους τους φορείς και όλες τις Android συσκευές παγκοσμίως.
Τι γνώμη έχετε για την απόφαση της Google να ενσωματώσει σιγά σιγά περισσότερες λειτουργίες του Allo στην εφαρμογή μηνυμάτων του Android; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω και κάντε κλικ στην πηγή αν θέλετε να δείτε περισσότερα screenshots που δείχνουν την ενσωμάτωση του Google Assistant σε δράση μέσω του Android Messages!

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment