Η Razer επιβεβαιώνει την ανάπτυξη του Razer Phone 2

Η Razer ανακοίνωσε πως έμεινε ευχαριστημένη με την πορεία του Razer Phone στην αγορά και ετοιμάζει το επόμενο μοντέλο που στόχο έχει τους καταναλωτές που θέλουν να παίζουν τα αγαπημένα τους video games σε ένα smartphone που είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό. Το Razer Phone κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017 και είναι ένα smartphone με στιβαρή κατασκευή και οθόνη IGZO LCD QHD Ultramotion 5,72 ιντσών (2560 x 1440) στα 120Hz, με το scroll να γίνεται πιο γρήγορα και πιο ομαλά από ποτέ.
Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 835, 8GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο. Στον τομέα του ήχου υποστηρίζει Dolby ATMOS και THX, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και στην πλάτη του βρίσκεται διπλή κάμερα με αισθητήρες 12MP. Στα πλαίσια της οικονομικής αναφοράς της Razer, γίνεται αναφορά στο ότι είναι η πρώτη εταιρεία που στην ουσία δημιούργησε μια νέα κατηγορία smartphone μιας και άλλοι κατασκευαστές έχουν προχωρήσει στην κατασκευή gaming smartphone. Η πορεία του Razer Phone στην αγορά κρίνεται επιτυχημένη από την εταιρεία, χωρίς να γίνεται αναφορά στον αριθμό των πωλήσεων, η οποία βρίσκεται σε πορεία ανάπτυξης του Razer Phone δεύτερης γενιάς.
Εκτός αυτού, η Razer εργάζεται στην μεταφορά software και υπηρεσιών από την αγορά των προσωπικών υπολογιστών σε αυτήν των smartphone, σε μια κίνηση να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την επερχόμενη κυκλοφορία του Razer Phone 2. Τέλος, μένει να δούμε τι θα ετοιμάσει για το διάδοχο του αρχικού Razer το οποίο απέσπασε πολύ θετικές κριτικές σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, και από τη στιγμή που πλέον δεν είναι ο μοναδικός “παίχτης” σε αυτήν την κατηγορία smartphone, θα πρέπει να λάβει υπ’ όψιν της και τους άλλους κατασκευαστές των gaming smartphone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment