OnePlus 6T: Διέρρευσε το κουτί της συσκευής, τεχνικά χαρακτηριστικά

Πολλαπλές και άκρως ενδιαφέρουσες οι διαρροές για το OnePlus 6T, καθώς μέσα σε λίγες ώρες είχαμε απανωτά χτυπήματα από επίσημους και ανεπίσημους φορείς για το επόμενο smartphone της εταιρείας. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν στο κινέζικο δίκτυο Weibo μερικές φωτογραφίες από το κουτί που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και ένα teaser με τονισμένη την 15η Ιανουαρίου 2019 στο ημερολόγιο, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι τότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του.
Ξεκινώντας από το τελευταίο, φαίνεται ότι η OnePlus θα καθυστερήσει λίγο τα αποκαλυπτήρια του OnePlus 6T σε σχέση με τις παρουσιάσεις των προηγούμενων εκδόσεων "T" που έγιναν το μήνα Νοέμβριο. Ο λόγος πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θα είναι διαθέσιμος ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 855 εκείνη την περίοδο.
Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, από το σχέδιο που βλέπουμε στο κουτί μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα διαθέτει all-screen οθόνη με πολύ μικρό bezel στο κάτω μέρος και notch - σταγόνα κεντρικά επάνω. Διακρίνεται, επίσης, το εικονίδιο του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Αν όλα αυτά σας θυμίζουν smartphones των Oppo και Vivo, τότε να σας υπενθυμίσουμε ότι και οι τρεις εταιρείες ανήκουν στον ίδιο όμιλο (BBK Electronics).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment