5 κινητά των 100 ευρώ που φυσάνε..

Πολύς κόσμος έχει έρθει αντιμέτωπος με την κρίσιμη στιγμή που πρέπει να αποφασίσει να αλλάξει το «έξυπνο» κινητό του τηλέφωνο, αλλά δεν διαθέτει το μπάτζετ να επενδύσει σε κάποια πολύ καλή συσκευή, η οποία παράλληλα απαιτεί και ένα σημαντικό βαλάντιο από πλευράς του. Υπάρχουν όμως και κάποια smartphones, που μπορούν να προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες στους χρήστες τους, χωρίς να πληρώσουν… μια περιουσία.
Θα λάβουμε υπόψη τα εξής: οι συσκευές αυτές να έχουν έναν ικανοποιητικό επεξεργαστή, μια αξιοπρεπή μνήμη RAM, κοντά στα 2 ΜΒ, καθώς και ένα ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο, που δεν θα αναγκάζει τον χρήστη να «αδειάζει» συνεχώς το τηλέφωνό του. Επίσης, πρέπει να διαθέτει τη δυνατότητα να τρέχει δίκτυο 4G. Αυτά κρίνονται ως απαραίτητα για να προχωρήσουμε στις επιλογές…
Motorola Moto E4
Πέντε κινητά των 100 ευρώ που προσφέρουν περισσότερα από την τιμή τους
Η Motorola, που ανήκει στον όμιλο Lenovo, κυκλοφορεί στην αγορά το δίκαρτο Mote E4, μια συσκευή που μπορεί να βρει κάποιος μέχρι 100 ευρώ και να του προσφέρει πολλά και καλά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, μέσω της προστασίας που παρέχει το Gorilla Glass 3, επιτρέπει στον χρήστη να μην «πονοκεφαλιάζει» μην τυχόν του χαραχτεί ή ραγίσει εύκολα η οθόνη. Έχει οθόνη 5.0″ HD, διαθέτει 2GB RAM μνήμη, αποθηκευτικό χώρο 16 GB και δυνατότητα επέκτασης μέχρι 128 GB, ενώ «τρέχει» με λειτουργικό Android Nougat 7.1.1. Επίσης, διαθέτει και μια ικανοποιητική κάμερα 8 MP και μια selfie camera 5 MP.
Meizu M6 Dual Sim
Πέντε κινητά των 100 ευρώ που προσφέρουν περισσότερα από την τιμή τους
Το δίκαρτο M6 είναι ένα μοντέλο της κινέζικης εταιρείας Meizu που αρχίζει να κερδίζει τον χώρο του στην αγορά και προσφέρεται και αυτό κοντά στα 100 ευρώ (θα το βρείτε περίπου στα 99 ευρώ). Η σχεδίασή του είναι αυτή που κερδίζει τον χρήστη, έχοντας μια ωραία οθόνη 5.2″ τεχνολογίας IPS. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή που «τρέχει» λειτουργικό σύστημα Android Nougat 7.0, ενώ στα… όπλα του είναι οι κάμερες 13 MP η οπίσθια και 8 MP η εμπρόσθια. Η μνήμη 2 GB και τα 16 GB αποθηκευτικού χώρου, που παίρνουν προέκταση στα 128 GB συμπληρώνουν το «πακέτο».
Lenovo Vibe C2 Power
Πέντε κινητά των 100 ευρώ που προσφέρουν περισσότερα από την τιμή τους
Το Lenovo Vibe C2 Power είναι ακόμη ένα δίκαρτο smartphone που δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ στην αγορά (θα το βρείτε περίπου στα 99 ευρώ). Σε σχέση με τον ανταγωνισμό μπορεί να υστερεί λίγο στον επεξεργαστή, όπως και για το γεγονός πως έχει λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow, αλλά υπερτερεί στην μπαταρία 3.500mAh, που δίνει τη δυνατότητα για πιο άνετη εξυπηρέτηση των καθημερινών χρήσεων, χωρίς το άγχος της φόρτισης. Διαθέτει οθόνη IPS 5’’, η RAM του είναι 2GB, διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 16 GB με δυνατότητα επέκτασης 128 GB, ενώ οι κάμερές του είναι 8 MP η οπίσθια και 5 MP η εμπρόσθια.
Xiaomi Redmi 4a
Πέντε κινητά των 100 ευρώ που προσφέρουν περισσότερα από την τιμή τους
Το Redmi 4a είναι και αυτό δίκαρτο, με τη σχεδίασή του να είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, καθώς και το πολύ μικρό του βάρος. Ξεφεύγει λίγο από τα 100 ευρώ -συγκεκριμένα μπορει να βρεθεί γύρω στα 105 ευρώ, αλλά διαθέτει οπίσθια κάμερα 13 MP (και εμπρόσθια 5ΜP), ενώ στο «πακέτο» που προσφέρει βρίσκονται η οθόνη 5.0″ IPS, η 2G B RAM, τα 16 GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης άλλων 128 GB, καθώς και ο τετραπύρηνος επεξεργαστής του, που «τρέχει» με Android MIUI 8, το τελευταίο μοντέλο (υπάρχουν και του 2017 με πιο παλιό λειτουργικό σύστημα).
Huawei Y6 Dual (2017)
Πέντε κινητά των 100 ευρώ που προσφέρουν περισσότερα από την τιμή τους
Το δίκαρτο Y6 Dual της Huawei αποτελεί την προσιτή λύση για smartphone της κινεζικής εταιρείας που έχει μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα. Το νέο μοντέλο, του 2018 έρχεται να ξεφύγει από το μπάτζετ των +-100 ευρώ (μπορείτε να το βρείτε γύρω στα 139 ευρώ), αλλά την έκδοση του 2017 είναι αρκετά φθηνότερη. Η οπίσθια κάμερα των 13 MP προσφέρει πολύ καλές λήψεις, με την εμπρόσθια των 5 MΡ, την οθόνη 5.0″ IPS, τη μνήμη 2 GB, και τα 16 GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης άλλων 128 GB να συνθέτουν το «πακέτο». Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής δεν θα προδώσει τους χρήστες του, ενώ αυτήν την περίοδο βγαίνουν και έξτρα προσφορές για την απόκτησή του, με την τιμή να είναι περίπου στα 99 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment