To mid-range μοντέλο της MLS που κερδίζει τις εντυπώσεις

Το MX Plus έχει ωραίο φινίρισμα, έρχεται σε μπλε ή μαύρο γυαλιστερό χρώμα, το οποίο του προσφέρει μια ελκυστική όψη και ταυτόχρονα μπόλικο grip ώστε να μη γλιστράει από το χέρι του χρήστη. Στο πίσω μέρος έχουμε μια dual camera που εξέχει απειροελάχιστα και ακριβώς από κάτω, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη του είναι IPS με διαγώνιο 5,99" και το "ήπιο", πλέον, 18:9 aspect ratio να έχει ως αποτέλεσμα μια ανάλυση των 1080x2160 pixels (FullHD+). H φωτεινότητα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ακόμα και υπό ήλιο, ενώ στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε ένα 8πύρηνο chipset της MediaTek, συνοδευόμενο από 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας. Το MX Plus δέχεται 2 κάρτες SIM (ή 1 SIM και 1 microSD) και φυσικά υποστηρίζει 4G δίκτυα, έχει Bluetooth 4.0, FM Radio, αλλά όχι και NFC. Στο κάτω μέρος του βρίσκουμε μια USB Type-C θύρα (ευχάριστη προσθήκη) και την έξοδο του ήχου.
Τα μεγάλα πλεονεκτήματα των συσκευών της MLS, όπως προείπαμε, είναι οι καινοτομίες της και η αναγνώριση ελληνικών φωνητικών εντολών (π.χ. Talk n Drive, Talk n SMS, Talk n Call, αλλά και πολλά ακόμη) με τις οποίες μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Επίσης, η MAIC, απαντά στις ερωτήσεις σας, λύνει τις απορίες σας και βρίσκει για εσάς τις πληροφορίες που χρειάζεστε μέσα στην καθημερινότητά σας, απλά... μιλώντας της στα ελληνικά.
cof
Στο MLS MX PLUS είναι ενσωματωμένη η ελληνική καινοτομία MLS Safe. Με το MLS Safe κανείς πλέον δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο σας, ή ακόμα κανείς δε μπορεί να δει ποιος σας καλεί ή ποιος σας στέλνει μήνυμα. Μόνο εσείς "είστε" ο κωδικός σας, καθώς το MLS MX PLUS ανοίγει μόνο με το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη ενώ δε μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σ' αυτό ό,τι και αν κάνει, ακόμη και αν γνωρίζει το PIN ή το Μοτίβο σας!
Τέλος, το MX Plus "τρέχει" το Android 7.0 Nougat, ωστόσο δε γνωρίζουμε ακόμη το αν και πότε θα λάβει το Android 8.0 Oreo.
Περνώντας στις κάμερες του MX Plus, έχουμε ένα dual setup στο πίσω μέρος με αισθητήρες 16+3,2MP και HDR, που μπορούν να κάνουν λήψεις 1080p video και ωραία portraits με bokeh effect, χάρη στη δευτερεύουσα κάμερα. Η selfie κάμερα έχει 13MP αισθητήρα και θα καλύψει άνετα τις απαιτήσεις σας. Ο ήχος είναι καθαρός και με αρκετά καλή ένταση, προερχόμενος από το κάτω μέρος της συσκευής. Όσο για την αυτονομία, τέλος, η μπαταρία των 3.000mAh αρκεί για μια μέρα τυπικής χρήσης, ενώ η φόρτιση γίνεται ταχύτατα χάρη στον 10W φορτιστή που βρίσκεται στη συσκευασία, μαζί με τα ακουστικά/hands-free και το καλώδιο USB.
cof
Το MLS MX Plus είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έναντι €299,90 και είναι μια αρκετή καλή mid-range πρόταση με all-around χαρακτήρα και δυνατότητες, αλλά και με "added value" την MAIC. Όσοι έχουν συμβιώσει με μια συσκευή της MLS σίγουρα έχουν δει τη χρησιμότητα αυτών των καινοτομιών και έτσι, η συσκευή αυτή μπορεί άνετα να βρεθεί στη λίστα τους, των "υποψηφίων" προς αγορά.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment