ZTE Axon 9 Pro στην IFA 2018!

Η ZTE δεν λείπει από τη IFA 2018 και φυσικά όλοι οι προβολείς πέφτουν πάνω στη νέα της ναυαρχίδα, Axon 9 Pro, η οποία κλείνει το μάτι σε όλους εκείνους που αναζητούν ένα πανίσχυρο κινητό, αλλά επιπλέον δεν επιθυμούν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για να το αποκτήσουν.
Axon 9 Pro (1)
To Axon 9 Pro έχει στο εσωτερικό του ένα Snapdragon 845 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 6GB RAM και 128GB σε storage (υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD). Η οθόνη του έχει μέγεθος 6,2 ιντσών, με notch, ανάλυσης 1080p+, ενώ είναι συμβατή με το πρότυπο HDR10. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενσωματώνει αισθητήρα RGB για βέλτιστη απόδοση του λευκού χρώματος. Επιπλέον, η ZTE έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα και στις κάμερες της συσκευής, καθώς στο πίσω τμήμα του μπορούμε να συναντήσουμε μία διπλή κάμερα 20/12 MP (ποιοτικά optics “made” by Sony) και optical image stabilization, ενώ προσοχή έχει δοθεί και στην selfie cam, όπου η ποιότητα της φτάνει τα 20MP.
Axon 9 Pro (4)
H high-end πρόταση της ZTE φοράει Android Oreo 8.1 στην stock μορφή του, διαθέτει stereo ηχεία και dolby atmos υποστήριξη, ενώ επιπλέον η μπαταρία του Axon 9 Pro έχει χωρητικότητα 4.000 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση συμβατή με την τεχνολογία QuickCharge 4.0, τόσο με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi, όσο και μέσω της θύρας USB-C.
Axon 9 Pro (2)

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment