Huawei Mate 9 Pro: κυρτή οθόνη 5,5 ιντσών QHD και Android 7.0 Nougat

Οι φήμες που ήθελαν τη Huawei να ετοιμάζει τη διάθεση μιας νέας έκδοσης του Mate 9 flagship smartphone επιβεβαιώθηκαν, με την εταιρεία να προχωρά στην επίσημη παρουσίαση του Huawei Mate 9 Pro στη Κίνα. Τόσο το συγκεκριμένο smartphone, όσο και η απλή έκδοση, το Mate 9, θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στη Κίνα αυτή την εβδομάδα, ενώ η έκδοση Porsche Design θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου.

Σε αντίθεση με το Mate 9 που καταφθάνει με οθόνη 5,9 ιντσών full HD (1080p), η Pro έκδοση (που είναι σχεδόν όμοια με το Porsche Design Edition, εξαιρώντας την πολυτελή κατασκευή) έρχεται με κυρτή οθόνη των 5,5 ιντσών, η οποία υποστηρίζει την αρκετά υψηλότερη ανάλυση των 2560 x 1440 pixels. Παράλληλα, ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος από την πίσω πλευρά του Mate 9 έχει πλέον μετατοπιστεί στη μπροστινή πλευρά και έχει τοποθετηθεί κάτω από το πλήκτρο «Home» σε μια προσπάθεια να καταστεί ευκολότερη η χρήση του από τους υποψήφιους αγοραστές της συσκευής. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια, με το Kirin 960 SoC να υπόσχεται μια ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία. Στο πίσω μέρος, ο χρήστης θα συναντήσει κάμερα διπλού φακού, ενώ οι ενεργειακές απαιτήσεις καλύπτονται από μια μπαταρία των 4.000mAh.
3
Σύμφωνα με τη Huawei, το Mate 9 Pro θα είναι διαθέσιμο για αγορά στην Κίνα στη τιμή των $685 για την έκδοση με 4GB RAM/64GB ROM και στα $775 για την έκδοση των 6GB RAM/128GB ROM. Παρά την προσμονή πολλών για το αντίθετο, η εταιρεία δεν αποκάλυψε κάποια έκδοση με αποθηκευτικό χώρο των 256GB, όπως φημολογούνταν μέχρι πρόσφατα, ενώ δεν έγινε γνωστό αν η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της και σε κάποια άλλη αγορά εκτός Κίνας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment