Η LG διακρίθηκε με 21 CES 2017 Innovations Awards

H Ένωση ‘Consumer Technology Association’ αναγνώρισε την LG για την πρωτοποριακή καινοτομία τεχνολογίας και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με 21 CES 2017 Innovation Awards, συμπεριλαμβανόμενης της αναγνώρισης για την ultra-premium σειρά προϊόντων LG SIGNATURE, την OLED TV και την υψηλή απόδοση του LG V20 multimedia smartphone. Αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που οι LG OLED τηλεοράσεις λαμβάνουν το ‘CES Innovation Award’, που αποτελεί την επίσημη αναγνώριση της βιομηχανίας για τα πιο καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση τεχνολογίας.
Αυτή η χρονιά, της CES 2017, σηματοδοτεί επίσης την 50η επέτειο της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας στον κόσμο, με την LG και τη Zenith να αποτελούν μέρος της, από την ίδρυσή της το 1967. Η LG έλαβε αναγνώριση σε 11 ιδιαίτερα ανταγωνιστικές κατηγορίες, όπως τις Οικιακές συσκευές, Home Audio & Video Components and Accessories, ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές, Ασύρματα Αξεσουάρ, Οθόνες Βίντεο, Smart Home, ακουστικά, Tech for a Better World, Οικολογικός σχεδιασμός/βιώσιμες τεχνολογίες, φορητά Media Players, και Περιφερειακά Υπολογιστών. Τα βραβευμένα προϊόντα θα βρίσκονται στην έκθεση CES 2017 στο Λας Βέγκας από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.
Ο μεγάλος νικητής των CES 2017 Innovation Award είναι τα προϊόντα της σειράς LG SIGNATURE, τα οποία έλαβαν διθυραμβικές κριτικές για τις τηλεοράσεις και τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Η σειρά LG SIGNATURE συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής της LG και τον κορυφαίο σε επίπεδο σχεδιασμό της με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια καλύπτοντας τις απαιτήσεις του σημερινού καταναλωτή. Η δεύτερης γενιάς LG SIGNATURE OLED TV, η οποία θα παρουσιαστεί στην CES 2017, έλαβε κορυφαίες διακρίσεις από τη βιομηχανία για τις οθόνες βίντεο με το “Best of Innovations Award” για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με τη χορηγία της CTA και την υποστήριξη του Συλλόγου Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής (Industrial Designers Society of America), τα βραβεία καινοτομίας ‘CES Innovation Awards’ επιλέγονται κάθε χρόνο από μια ομάδα διακεκριμένων σχεδιαστών του κλάδου, μηχανικών και δημοσιογράφων που εξετάζουν τις προτεινόμενες εγγραφές των προϊόντων βάσει διαφόρων κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης με τον χρήστη, την αισθητική, τον καινοτομικό σχεδιασμό, την ποιότητα και τη συμβολή τους στην ποιότητα ζωής των χρηστών. Ο πλήρης κατάλογος των νικητών 2017 CES Innovation Award της LG θα ανακοινωθεί σε συνδυασμό με τη συνέντευξη τύπου της LG στην CES που θα πραγματοποιηθεί στις 08:00 PST στις 4 Ιανουαρίου 2017, στο Mandalay Bay Resort στο Λας Βέγκας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment