iPhone 8: Η Apple ετοιμάζει τρίτο μοντέλο με οθόνη 5.5″ OLED;

Έχουμε σχεδόν έναν χρόνο μπροστά μας για την ανακοίνωση των επόμενων iPhone και οι φήμες είναι περισσότερες από κάθε φορά, δεδομένης της χρονικής στιγμής. Το 2017 το iPhone γίνεται 10 χρονών και πολλοί περιμένουν από την Apple αν μη τι άλλο, να εντυπωσιάσει. Ήδη αναφερόμαστε στο επόμενο iPhone ως iPhone 8 και όχι iPhone 7s, που θα ήταν το λογικό, μιας και έτσι μας έχει συνηθίσει η Apple. Τι περιμένουμε λοιπόν από την Apple του χρόνου; Ο γνωστός αναλυτής, Ming-Chi Kuo, που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν στην Apple, έρχεται με πληροφορίες για το μεγαλύτερο από τα δυο μοντέλα, αυτό με οθόνη 5.5 ιντσών.
Αναφέρει ότι το 2017 θα κυκλοφορήσουν δυο iPhone με οθόνη 5.5 ιντσών, το ένα θα έχει LCD και το άλλο OLED, ενώ και τα δυο θα φορούν dual κάμερα. Αναφέρεται και στο 4.7 ιντσών iPhone, το οποίο θα ενσωματώνει LCD οθόνη και μονή κάμερα. Άρα, στο σύνολo η Apple θα κυκλοφορήσει τρία μοντέλα του χρόνου, τα οποία θα μπορούσαν να είναι τα iPhone 8, iPhone 8 Plus ή και κάποιο iPhone 8 Premium/Pro που μπορεί εκτός από την οθόνη να έχει και κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα το κάνει να ξεχωρίζει.
Ίσως να πρόκειται για κάποια ειδική επετειακή έκδοση λόγω των 10 χρόνων. Για τα iPhone του 2018 έχουν ακουστεί διάφορες θεωρίες, όμως ο Kuo δεν αναφέρεται σε κυρτή οθόνη, ή bezel-less design. Ωστόσο, γίνεται αναφορά στα υλικά κατασκευής και θεωρεί ότι του χρόνου θα είναι γυαλί αντί για μέταλλο. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μπορούμε να πούμε τι θα αλλάξει η Apple, αλλά η αλήθεια είναι ότι από το iPhone 8 περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, τουλάχιστον εξωτερικά. Μην ξεχνάμε ότι με το iPhone 7 φέτος κράτησε σχεδόν το ίδιο design για τρίτη χρονιά.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment