Η Oukitel εισέρχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά με το U15S

Η Oukitel ανακοίνωσε ένα νέο, μέσης κατηγορίας smartphone, το U15S, με το οποίο εισέρχεται και επισήμως στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το νέο U15S έρχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά για την τιμή του, στα οποία περιλαμβάνονται μεταλλική κατασκευή, οκταπύρηνος επεξεργαστής, μπόλικη μνήμη και επώνυμα εξαρτήματα από εταιρίες όπως η Sony η Samsung και η Sharp.
 Το Oukitel U15S διαθέτει οθόνη 5,5'' IPS ανάλυσης FullHD, κατασκευής Sharp, ενώ έχει γίνει χρήση και τεχνολογίας 2.5D για τις γωνίες της. Το SoC που έχει επιλεγεί είναι το Mediatek MT6750T το οποίο διαθέτει οκτώ 64bit πυρήνες ARM Cortex A53, με τους τέσσερις να είναι χρονισμένοι στα 1,5GHz και τους άλλους τέσσερις στο 1.0GHz. Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι η Mali T860 MP2 με συχνότητα λειτουργίας τα 650MHz.
Η μνήμη και ο αποθηκευτικός χώρος προέρχονται από την Samsung και είναι αντίστοιχα 4GB και 32GB. Υποστηρίζεται και microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου με κάρτες χωρητικότητας έως και 128GB. Σύμφωνα με την Oukitel επιτυγχάνει σκορ 42.836 πόντων στο Antutu benchmark. Το U15S διαθέτει δύο κάμερες, με την πίσω να είναι των 13MP(16MP interpolated). Η κάμερα αυτή αξιοποιεί τον αισθητήρα MN34172, ο οποίος προέρχεται από την Panasonic, διαθέτει optical image stabilizer (OIS) και LED flash. Η δευτερεύουσα κάμερα μπροστά είναι των 5MP(8MP interpolated). Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του U15S βρίσκουμε μεταξύ άλλων, υποστήριξη 4G Cat 6, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη για δύο SIM, μπαταρία SUCD Li po των 2700mAh και λειτουργικό Android 6.0 Marsmallow. Το υλικό κατασκευής του U15S είναι το αλουμίνιο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment