HTC Bolt. Με την δύναμη του... Usain Bolt, αδιάβροχο και οθόνη 5,5 ιντσών

Είναι επίσημο: Το HTC Bolt έκανε πρεμιέρα από τη Sprint στις ΗΠΑ, αποτελώντας μία πρόταση που μοιάζει σε αρκετά σημεία με το HTC 10. Η εταιρεία φαίνεται ότι εμπνεύστηκε το όνομά του από τον "ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο"Usain Bolt, τον οποίο αξιοποιεί και στην προώθηση της συσκευής.
Πρόκειται, ωστόσο, για το πρώτο Android smartphone από αλουμίνιο, το οποίο είναι αδιάβροχο, καθώς ακολουθεί το IP57 πρότυπο προστασίας από σταγόνες νερού και τη βροχή, αλλά και αντέχει την βύθμιση έως το 1 μέτρο για 30 λεπτά.
htc-bolt-in-glacial-silver
Είναι μία 5,5 ιντσών πρόταση με Super LCD-3 οθόνη ανάλυσης 2560x1440 pixels και με προστασία Gorilla Glass 5, Snapdragon 810 chipset με οκταπύρηνη CPU3GB RAM και ακόμη εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB που μπορείτε να επεκτείνετε με τη βοήθεια microSD κάρτας, δύο κάμερες 16MP και 8MP αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 3.200mAh με Quick Charge 2.0. Διαθέτει ακόμη USB 2.0 Type-C port και NFC (δεν ενσωματώνει υποδοχή 3.5mm),ενώ το λειτουργικό του είναι το Android 7.0 με το Sense UI της HTC.
htc-bolt-in-glacial-silver3htc-bolt-in-glacial-silver2
Αποτελεί αποκλειστικότητα της Sprint για τις ΗΠΑ και θα διατεθεί σε δύο χρώματα (silver και gunmetal), χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment