Oppo A57: Snapdragon 435 SoC, 3GB RAM και 13MP selfie

Η γνωστή κινεζική εταιρεία Oppo ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου smartphone στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Oppo A57. Πρόκειται για μια συσκευή η οποία σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των φωτογραφιών selfies καθώς έρχεται με μια κάμερα στο μπροστινό μέρος των 13MP, προκειμένου να επιτρέψει στους υποψήφιους αγοραστές τους να αποθανατίσουν τις πιο μοναδικές τους στιγμές.
Στο πίσω μέρος διαπιστώνουμε την ύπαρξη μιας κάμερας με αισθητήρα ανάλυσης των 16MP με διάφραγμα φακού f/2.2. Παράλληλα, εξοπλίζεται με μια οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών, τύπου LCD και ανάλυσης 720×1280 pixels. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα οχταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 435 SoC, η συχνότητα λειτουργίας του οποίου αγγίζει το 1.4GHz. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να αναφέρουμε την ύπαρξη 3GB RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου microSD slot κατάλληλο για επέκταση του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου ως τα 128GB.
Οι ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής καλύπτονται από μια μπαταρία φορτίου των 2.900 mAhκαι διαθέτει την Marshmallow έκδοση του Android. Θα κάνει επισήμως το ντεμπούτο του στην Κίνα μέσα στο Δεκέμβριο στη τιμή των 231 δολαρίων σε δυο χρωματικές εκδόσεις, χρυσό και ροζ χρυσό. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα διατεθεί και σε κάποια άλλη χώρα, εκτός Κίνας
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment