H ZTE θα κυκλοφορήσει συσκευές με stock Android

Μπορεί η Google να "σκότωσε" τα Nexus και να στηρίζει πλέον τα Pixel Phones με μία λιγάκι διαφορετική λογική, όμως η ZTE φαίνεται ότι θέλει κατά κάποιο τρόπο να τα κρατήσει "ζωντανά". Έτσι, διαβάζουμε σε ένα report ότι η κινεζική εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει stock Android smartphones, παρέχοντας μία ευκαιρία αρκετά παρόμοια με αυτό που οι χρήστες έχουν συνηθίσει στα Nexus smartphones.
Να υπενθυμίσουμε ότι η ΖΤΕ USA είχε δημοσιεύσει ένα community poll μερικούς μήνες πριν, ζητώντας από τους χρήστες αν προτιμούν να χρησιμοποιούν Android συσκευές με stock ή σχεδόν stock εμπειρία. Πολλοί χρήστες συμφώνησαν ότι θα ήθελαν μία stock εμπειρία και η εταιρεία τώρα τους ρωτά γιατί θέλουν το pure Android.
Το community poll είναι ακόμη ανοικτό, και νέες πληροφορίες θέλουν την κινεζική εταιρεία να σκέφτεται πλέον σοβαρά το λανσάρισμα smartphones που τροφοδοτούνται από stock Android, ως αποτέλεσμα του ότι ακούει τι θέλουν οι πελάτες της, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με σχέδια για ένα νέο smartphone σε αυτό το χρονικό σημείο, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο μέχρι να δούμε αν όντως θα προσφέρει τη "Nexus" εμπειρία του stock Android στους καταναλωτές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment