Gionee S9: με κάμερα διπλού φακού, 4GB RAM και 64 GB

Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από τότε που η Gionee προέβη στην επίσημη παρουσίαση του Gionee S9 για την αγορά της Κίνας. Η τελευταία αυτή πρόταση της εταιρείας έρχεται εξοπλισμένη με μια οθόνη των 5,5 ιντσών η οποία διαθέτει Gorilla Glass 4, ενώ η ανάλυση διαμορφώνεται στα 1080 x 1920 pixels. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας από τις 25 Νοεμβρίου στη τιμή των $364 σε δυο χρωματικές εκδόσεις (μαύρο και ροζ χρυσό) για να μπορέσει ο υποψήφιος αγοραστής να επιλέξει εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.
Στο εσωτερικό του Gionee S9 η εταιρεία επέλεξε να τοποθετήσει έναν MediaTek Helio P10 chipset (MT6755) το οποίο περιλαμβάνει μία οκταπύρηνο CPU χρονισμένη στα 2GHz και Mali-T860 MP2 GPU. Η παρουσία 4GB RAM σε συνδυασμό με 64GB χώρο υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τους απαιτητικούς χρήστες. Στο πίσω μέρος συναντάμε κάμερα διπλού φακού, εκ των οποίων η μια διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης των 13MP και η άλλη των 5MP. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει ακόμη μια των 13MP η οποία προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας για βιντεοκλήσεις αλλά και selfies.
Το πλήκτρο «Home» ενσωματώνει έναν σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και διαθέτει μπαταρία φορτίου 3.000 mAh, η οποία θα έχει και τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Τέλος, να επισημάνουμε ότι τρέχει Amigo OS 3.5 βασισμένο σε Android 6.0, το πάχος αγγίζει τα 7.4 χιλιοστά και το βάρος δεν ξεπερνά τα 168.2 γραμμάρια.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment