LG G4 Stylus με την δύναμη της δοκιμής...

Το G4 Stylus αποτελεί μέλος της ευρύτερης οικογένειας του G4 της LG Electronics, το οποίο ωστόσο διατίθεται σε σαφώς πιο προσιτή τιμή ενώ συνοδεύεται και από Stylus. Πρόκειται για μια συσκευή με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών και ανάλυσης 720p, στοιχείο που την κατατάσσει στην κατηγορία των phablets. Η οθόνη έχει βελτιωθεί τόσο σε μέγεθος όσο και σε ανάλυση σε σχέση με το G3 Stylus (5,5 ίντσες και ανάλυση 540×960 pixels).LG G4 STYLUS_154919994_HDR
Σε αντίθεση με τη ναυαρχίδα G4 το G4 Stylus δεν διαθέτει δερμάτινα καλύμματα ή μεταλλικό φινίρισμα και αρκείται σε ένα κλασσικό πλαστικό κάλυμμα πλάτης, ενώ δεν διαθέτει και καμπύλη στην οθόνη του. Αντίθετα, διατηρεί το πλήκτρο εκκίνησης στην πλάτη της συσκευής ενώ και στο Stylus μπορεί να ενεργοποιηθεί η οθόνη με διπλό κτύπημα του πάνελ.Σε επίπεδο επεξεργαστή εφοδιάζεται με ένα Qualcomm Snapdragon 410 SoC, η μνήμη RAM φτάνει στο 1GB, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 16GB. Όπως αποδείχθηκε και στην πράξη, η παραπάνω σύνθεση αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σε επίπεδο multi-tasking και ειδικά όταν αρχίζεις να πηγαίνεις από τη μία εφαρμογή στην άλλη.
Το LG G4 Stylus «φοράει» το περιβάλλον χρήσης του G4, αλλά έρχεται με έκδοση 5.0 του Android, με δυνατότητα αναβάθμισης στην έκδοση 5.1. Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του phablet της LG είναι το Glance View, μία λειτουργία που επιτρέπει να «σύρεις» το δάκτυλό σου σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης ώστε να έχεις γρήγορη πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες (ώρα, ημερομηνία, ειδοποιήσεις σε εκκρεμότητα) χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το σύνολο της οθόνης. Στη συσκευή υπάρχει μόνο μία εφαρμογή που μπορεί να εκμεταλλευθεί την παρουσία του Stylus. Πρόκειται για το Quick Memo+ μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει σημειώσεις και να τις διαχειριστεί. Δυστυχώς, δεν παρέχεται καμία πρόσθετη λειτουργία ή εφαρμογή για το ίδιο το Stylus, κάτι που θα αύξανε κατακόρυφα το ενδιαφέρον.
Σε ότι αφορά τις κάμερες, το LG G4 Stylus διαθέτει στην πλάτη κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixel με laser autofocus, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος, αρμόδια για τη λήψη selfies, υπάρχει κάμερα με αισθητήρα 5 Megapixel. Η συσκευή διαθέτει το πακέτο «φωτογραφικού» λογισμικού που συναντάμε και στις υπόλοιπες συσκευές της κορεατικής εταιρείας, όπως το Gesture Shot για τη λήψη selfies με μία κίνηση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment