Σύντομα στην αγορά τα P9000 και P9000 Lite smartphones της Elephone

Μετά από αρκετές αναβολές, η κινεζική Elephone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα τα δύο της κορυφαία smartphones, το Elephone P9000 και P9000 Lite, για τα οποία γνωρίζουμε πλέον όχι μόνο τα πλήρη χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή τους.
Σε ότι αφορά το σχεδιασμό, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν όμορφο σχεδιασμό, ενώ περιμετρικά έχει γίνει χρήση αλουμινίου. Το P9000 είναι το κορυφαίο εκ των δύο μοντέλων με οθόνη 5.5 ιντσών, Full HD ανάλυση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για ελάχιστο περιθώριο (bezel), μόλις 1.6 χιλιοστών που δίνει την αίσθηση ότι η οθόνη καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια. Η πίσω επιφάνεια είναι αποσπώμενη, με την Elephone να διαθέτει σε σύντομο χρονικό διάστημα διάφορες εναλλακτικές επιφάνειες που θα διαφέρουν όχι μόνο στο σχεδιασμό αλλά και στην ποιότητα υλικού.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το P9000 ενσωματώνει το Helio P10 chipset της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου που μπορούν να επεκταθούν με την εγκατάσταση μιας microSD κάρτας. Ο αισθητήρας των 13MP της κύριας κάμερας είναι κατασκευής Sony ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8MP.

Σε αντίθεση με άλλα Lite μοντέλα, το P9000 Lite διαθέτει πολλά κοινά στοιχεία με το «μεγαλύτερο» P9000, συμπεριλαμβανομένου και της οθόνης που παραμένει στις 5.5 ίντσες, με Full HD ανάλυση, το ίδιο chipset, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Διαφορά υπάρχει στον αισθητήρα της κύριας κάμερας που αν και διαθέτει 13MP ανάλυση, δεν είναι κατασκευής Sony. Επιπλέον η εμπρόσθια κάμερα έχει μικρότερη ανάλυση, στα 5MP.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν NFC, συνδέσεις με 4G δίκτυα, ενσωματώνουν θύρα USB Type-C με γρήγορη φόρτιση για τη μπαταρία των 3.000mAh, ενώ στηρίζονται στην έκδοση 6.0 Marsmallow του Android
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment