HTC M10 ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ...

To HTC M10 αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του σε ειδικό event που ετοιμάζει η εταιρεία τον Μάρτιο, μετά το MWC 2016. To HTC M10 είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας και θα έχει λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow, μαζί με το HTC Sense 8.0 User Interface. Θα υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές του, με τον Qualcomm Snapdragon 820 να είναι στη θέση του επεξεργαστή στην Αμερική και την Ευρώπη, ενώ στην κινέζικη αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει με System On Chip της MediaTek.Σύμφωνα με το Phone Arena, αυτό θα είναι το πρώτο smartphone της HTC το οποίο είναι εξοπλισμένο με δύο διαφορετικές εκδοχές επεξεργαστή.
htc m10 concept
Έχει προκαλέσει αίσθηση το ότι η HTC δεν θέλει να προβεί στην παρουσίαση του νέου μοντέλου της στο πλαίσιο του Mobile World Congress, αλλά μετά από αυτό. Ο λόγος που δείχνει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το Slashgear, είναι η έντονη ενασχόληση της HTC με το πεδίο του virtual reality και το κράνος Vive, το οποίο εκτιμάται ότι θα κάνει την έναρξη της εμπορικής του πορείας μέσα στον Απρίλιο του 2016.
Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμα πολλές φήμες αναφορικά με τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής που ετοιμάζει η HTC.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment