ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ SAMSUNG GALAXY S7

SAMSUNG_GALAXY_S6_3
Το Galaxy S7 θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της Samsung και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν αποτελεί το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό στο κόσμο. Ήδη τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής έχουν διαρρεύσει μέσω του AnTutu, ενώ ήδη αναφορές υπάρχουν και στο Geekbench, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία αρκετά σαφής εικόνα για το τι θα φέρνει η νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας.
Έτσι, αν και αρχικά τα benchmark του Geekbench αφορούσαν συσκευή με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, τα νέα στοιχεία που εμφανίστηκαν στην ουγγρική ιστοσελίδα NapiDroid αφορούν μετρήσεις που έχουν γίνει σε συσκευή με τον επεξεργαστή Exynos 8890. Το ίδιο συνέβη και στα μέσα της εβδομάδας με μετρήσεις του AnTutu.Σύμφωνα με τη διαρροή το Galaxy S7 (SM-G930W8) θα διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 4GB και θα «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται οθόνη διαγωνίου 5,1 ιντσών, ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα 5 Megapixel και υποστήριξη καρτών μνήμης microSD.
Επιπλέον, αναμένεται ότι το Galaxy S7 θα έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία, σε σχέση με τον προκάτοχό του. Άλλες αναφορές στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για αντιγραφή στοιχείων από το iPhone 6s της Apple, όπως την τεχνολογία 3D Touch και τη λειτουργία Live Photos.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment