Oukitel K4000 Pro, το ανθεκτικό smartphone

Η κινεζική Oukitel κάνει τώρα τα βήματα της στον κόσμο των smartphones, παρουσιάζοντας συσκευές οι οποίες διακρίνονται για την value for money φιλοσοφία η οποία συνδυάζεται με τις ικανοποιητικές επιδόσεις. Το Oukitel K4000 Pro που έκανε την εμφάνιση του πρόσφατα δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς συνδυάζει χαμηλή τιμή, δυναμικές επιδόσεις και τρελή αντοχή!
Το K4000 Pro διαφέρει από τα συνηθισμένα κυρίως λόγω της εξαιρετικά ανθεκτικής επιφάνειαςτου, καθώς το ενισχυμένο μεταλλικό frame του μπορεί να αντέξει με άνεση τις πτώσεις και τις κακουχίες. Επιπλέον, το K4000 Pro της Oukitel διαθέτει ένα display που είναι επικαλυμμένο από ένα ειδικό ανθεκτικό γυαλί (με πάχος 1.1mm), το οποίο μπορεί να αντέξει ακόμη και δυνατά χτυπήματα με… σφυρί! Από άποψη tech specs, η πρόταση της Oukitel σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει, καθώς διαθέτει οθόνη 5 ιντσών στα 720p, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται έναMediaTek 6735P chipset, όπου στο εσωτερικό του βρίσκεται μία τετραπύρηνη CPU χρονισμένη στο 1GHz. Επιπλέον, το K4000 Pro διαθέτει 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και σίγουρα παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα τέρας επιδόσεων, ωστόσο σίγουρα καλύπτει με άνεση τον μέσο χρήστη.
Oukitel-K4000-Pro 2
Όσον αφορά, το software του το K4000 pro τρέχει Android 5.1 Lolipop (θα υπάρξει update σε Android 6.0 Marshmallow), ενώ θα είναι dual-SIM και θα υποστηρίζει δίκτυα 3G. Όλα τα λεφτά όμως αναμένεται να είναι η μπαταρία του, η οποία με χώρο στα 4600mAh υπόσχεται 6 ώρεςσυνεχούς λειτουργίας! Το smartphone της Oukitel θα στοιχίζει κοντά στα 120 δολάρια και στο video που ακολουθεί θα το δείτε να λειτουργεί και ως… σφυρί!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment