2 Doogee F3 Pro Hands-On Review

Doogee X5 (3)Η κινεζική Doogee έχει αρχίσει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στην αγορά και με τα value for money smartphones που παρουσιάζει δικαιώνεται για την φιλοσοφία της, η οποία παντρεύει την σούπερ οικονομική τιμή με τις εκπληκτικές επιδόσεις που σίγουρα κάνουν άλλους κατασκευαστές να… σκάνε από τη ζήλεια τους. Μετά το πάμφθηνο, αλλά ισχυρό Doogee Χ5 (Galicia) και το «σφαιράτο» F5 που δεν διστάζει να κοιτάξει στα μάτια πολύ ακριβότερα smartphones-ναυαρχίδες, η Doogee έχει μία ακόμη συσκευή η οποία είναι έτοιμη να δελεάσει τους καταναλωτές, οι οποίοι «ψάχνονται» περισσότερο πριν αγοράσουν το επόμενο smartphone τους. Η συσκευή αυτή είναι το mid-ranger Doogee F3 Pro και όπως θα διαπιστώσετε από το review που ακολουθεί δανείζεται πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά από τη φιλοσοφία του F5…
Metal & glass…
Όπως και με το F5, έτσι και το F3 Pro είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά κατασκευήςπου βροντοφωνάζουν την premium φιλοσοφία που επιχειρεί να περάσει η Doogee στη συσκευή της. Εδώ κυριαρχεί το ανθεκτικό μέταλλο και το γυαλί που αγκαλιάζει τα πίσω και μπροστινά τμήματα της συσκευής, με το F3 Pro να ξεχωρίζει για τις στρογγυλοποιημένες άκρες που φανερώνουν τη διάθεση της Doogee να δημιουργήσει μία ανθεκτική αλλά συγχρόνως όμορφη στο μάτι συσκευή. Με διαστάσεις στα 143x69,5x6,8mm και βάρος στα 170 γραμμάρια, αλλά και με σχεδόν ανύπαρκτα bezels το F3 Pro είναι μία… ομορφιά.
Δεν είναι όμως μόνο η εξωτερική εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίζει, αλλά και η υψηλήλειτουργικότητα του, καθώς κρατώντας το στο χέρι μας διαπιστώσαμε ότι είναι μία μικρή «απόλαυση». Τόσο οι διαστάσεις του, όσο και το πολύ καλό μέγεθος της οθόνης, καθιστούν τονχειρισμό της πρότασης της Doogee μία ξεκούραστη εμπειρία για τον μέσο χρήση. Σε ότι έχει να κάνει με την τοποθέτηση των buttons, στην δεξιά πλευρά βρίσκονται τα power/lock και volume rockers, ενώ τα Home, Οptions και Return στο κάτω τμήμα στην παραδοσιακή τους θέση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment