Το Oppo F1, θα λανσαριστεί ως το "απόλυτο" selfie-phone!

Η κινεζική Oppo ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα "οικογένεια" συσκευών που φέρουν το γράμμα F στην ονομασία τους, με την πρώτη συσκευή της νέας σειράς να αναμένεται στην Ευρώπη στατέλη Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, τo Oppo F1 θα ξεχωρίζει για το μεταλλικό design, το οποίο όμως θα φέρει επιφάνεια από ορυκτό ζιρκόνιο εξασφαλίζοντας έτσι ένα πιο απαλό άγγιγμα στο χρήστη του.
Όπως έχει γίνει γνωστό, το Oppo F1 θα περιλαμβάνει μία οθόνη 5 ιντσών στα 720p με προστασία Gorilla Glass 4, ενώ στην καρδιά του θα βρίσκεται ένα octa-core Snapdragon 615chipset, συνοδευόμενο από 3GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Το Oppo F1 θα βασίζεται στο Android Lollipop 5.1, έχοντας όμως το Color OS 2.1 UI της Oppo στην κορυφή. Επιπλέον, η νέα πρόταση της Oppo θα είναι dual-SIM, θα υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE και θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.400mAh. Το "focus" όμως της νέας συσκευής δεν θα είναι τόσο τα γρήγορα τεχνικά χαρακτηριστικά της, αλλά οι δυνατότητες της μπροστινής κάμερας, καθώς στόχος της Oppo είναι να λανσάρει το F1 ως το απόλυτο selfie-phone.
Oppo F1 2
Συγκεκριμένα, η πρόταση της Oppo θα διαθέτει μπροστινό camera sensor στα 8MP με διάφραγμα f/2.0 (κάτι που σημαίνει περισσότερο φως στις selfie φωτογραφίες), ενώ μάλιστα θα υπάρχει και μία λειτουργία ανάλογη με το Retina Flash του iPhone 6s για περισσότερο φως. Όσον αφορά, τον main camera sensor, το Oppo F1 θα διαθέτει αισθητήρα που θα τραβάει φωτογραφίες με ανώτερη ποιότητα στα 13MP. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το Oppo F1 θα έρχεται μαζί με ένα selfie stick (για τους users που θα το προπαραγγείλουν), ωστόσο για να το αποκτήσουν θα πρέπει να προπληρώσουν... 5$!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment